K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.
Private companiesBusiness Services • K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

Contactgegevens K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORGGRAVENVIJVERSSTRAAT 9; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11228846 (+32-11228846) 11228846 (+32-11228846)

Fax (fax): +32 (3) 497-88-38 +32 (3) 497-88-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.
Products information K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

BTW identificatienummer (tax): BE06874664306
Ondernemingsnummer: 1853637695
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.
(Get full report from official database of BE for K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.
Addition kinds of activities for K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
22111001. Crinoline | Crinoline
22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
55510103. Jetski's | Jet skis
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs

Werken bij K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. in sociale netwerken
Look for responds of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Laat een reactie achter voor K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. Leave a respond for K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.. K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. op de google maps. Adres en contacten K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.
Location of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. on the google maps. Address and contacts of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: ARNOLD | SANDRINE RORIVE | LINDSAY DELAERE | PARKETVLOEREN ANTVERPIA BVBA | MARNIEK VINCKIER

Other related companies as K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST.: ARNOLD | SANDRINE RORIVE | LINDSAY DELAERE | PARKETVLOEREN ANTVERPIA BVBA | MARNIEK VINCKIER

K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06874664306. Het bedrijf K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. bevindt zich op het adres: BORGGRAVENVIJVERSSTRAAT 9; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., openstaande posities, locatie van K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. op de kaart.

K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., company assigned to the tax number BE06874664306. The company K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is located at the address: BORGGRAVENVIJVERSSTRAAT 9; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. were not found.
The main activity of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. is not available. You also can look at reviews of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., open positions, location of K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.INST.DOVEN-&SPRAAKGEST., employees, financial statistics.