HOME MARTINE VAN CAMP

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • HOME MARTINE VAN CAMP
Private companiesOil and Gas Extraction • HOME MARTINE VAN CAMP

Contactgegevens HOME MARTINE VAN CAMP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME MARTINE VAN CAMP: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME MARTINE VAN CAMP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGENBERG 45; 3294; DIEST, België

Telefoon (phone): 13335626 (+32-13335626) 13335626 (+32-13335626)

Fax (fax): +32 (10) 702-22-45 +32 (10) 702-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME MARTINE VAN CAMP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME MARTINE VAN CAMP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME MARTINE VAN CAMP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME MARTINE VAN CAMP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME MARTINE VAN CAMP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME MARTINE VAN CAMP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME MARTINE VAN CAMP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME MARTINE VAN CAMP
Products information HOME MARTINE VAN CAMP

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HOME MARTINE VAN CAMP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME MARTINE VAN CAMP
(Get full report from official database of BE for HOME MARTINE VAN CAMP)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME MARTINE VAN CAMP
Addition kinds of activities for HOME MARTINE VAN CAMP

311105. Garment leather | Garment leather
20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
35999900. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
36779901. Baluns | Baluns
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
51530100. Grains | Grains
73890210. Veiligheidsinspectie dienst | Safety inspection service

Werken bij HOME MARTINE VAN CAMP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME MARTINE VAN CAMP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME MARTINE VAN CAMP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME MARTINE VAN CAMP. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van HOME MARTINE VAN CAMP in sociale netwerken
Look for responds of HOME MARTINE VAN CAMP in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME MARTINE VAN CAMP. Laat een reactie achter voor HOME MARTINE VAN CAMP. HOME MARTINE VAN CAMP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME MARTINE VAN CAMP. Leave a respond for HOME MARTINE VAN CAMP. HOME MARTINE VAN CAMP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME MARTINE VAN CAMP op de google maps. Adres en contacten HOME MARTINE VAN CAMP
Location of HOME MARTINE VAN CAMP on the google maps. Address and contacts of HOME MARTINE VAN CAMP

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME MARTINE VAN CAMP HOME MARTINE VAN CAMP: FLEDIALUX-FORMULEX NV | DE ZONNETEMPEL | Van Raak Distributie NV | L. VERSLEGERS | Kamelion BVBA

Other related companies as HOME MARTINE VAN CAMP: FLEDIALUX-FORMULEX NV | DE ZONNETEMPEL | Van Raak Distributie NV | L. VERSLEGERS | Kamelion BVBA

HOME MARTINE VAN CAMP is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME MARTINE VAN CAMP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf HOME MARTINE VAN CAMP bevindt zich op het adres: LANGENBERG 45; 3294; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in HOME MARTINE VAN CAMP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME MARTINE VAN CAMP is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME MARTINE VAN CAMP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME MARTINE VAN CAMP, openstaande posities, locatie van HOME MARTINE VAN CAMP op de kaart.

HOME MARTINE VAN CAMP is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME MARTINE VAN CAMP, company assigned to the tax number BE07302307128. The company HOME MARTINE VAN CAMP is located at the address: LANGENBERG 45; 3294; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in HOME MARTINE VAN CAMP were not found.
The main activity of HOME MARTINE VAN CAMP is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME MARTINE VAN CAMP is not available. You also can look at reviews of HOME MARTINE VAN CAMP, open positions, location of HOME MARTINE VAN CAMP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME MARTINE VAN CAMP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME MARTINE VAN CAMP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME MARTINE VAN CAMP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME MARTINE VAN CAMP, employees, financial statistics.