Mondelaers Bouwwerken BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Mondelaers Bouwwerken BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Mondelaers Bouwwerken BVBA

Contactgegevens Mondelaers Bouwwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mondelaers Bouwwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mondelaers Bouwwerken BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Mettestraat 1 3511 Kuringen (Hasselt), België

Telefoon (phone): +32 (2) 885-17-11 +32 (2) 885-17-11

Fax (fax): +32 (60) 317-39-44 +32 (60) 317-39-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mondelaers Bouwwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mondelaers Bouwwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mondelaers Bouwwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mondelaers Bouwwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mondelaers Bouwwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mondelaers Bouwwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mondelaers Bouwwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mondelaers Bouwwerken BVBA
Products information Mondelaers Bouwwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Mondelaers Bouwwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mondelaers Bouwwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Mondelaers Bouwwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mondelaers Bouwwerken BVBA
Addition kinds of activities for Mondelaers Bouwwerken BVBA

735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
50990401. Kinderwagens, kinderwagens en aanverwante producten | Baby carriages, strollers and related products
51360105. Mufflers, mannen en jongens ' | Mufflers, men's and boys'

Werken bij Mondelaers Bouwwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mondelaers Bouwwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mondelaers Bouwwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mondelaers Bouwwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Mondelaers Bouwwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mondelaers Bouwwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mondelaers Bouwwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Mondelaers Bouwwerken BVBA. Mondelaers Bouwwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mondelaers Bouwwerken BVBA. Leave a respond for Mondelaers Bouwwerken BVBA. Mondelaers Bouwwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mondelaers Bouwwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Mondelaers Bouwwerken BVBA
Location of Mondelaers Bouwwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Mondelaers Bouwwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mondelaers Bouwwerken BVBA Mondelaers Bouwwerken BVBA: DESLOOVERE Bjorn | Viktor | D. PAENHUYSEN | H. PEETERMANS | Vamaflora

Other related companies as Mondelaers Bouwwerken BVBA: DESLOOVERE Bjorn | Viktor | D. PAENHUYSEN | H. PEETERMANS | Vamaflora

Mondelaers Bouwwerken BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Mondelaers Bouwwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf Mondelaers Bouwwerken BVBA bevindt zich op het adres: Mettestraat 1 3511 Kuringen (Hasselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Mondelaers Bouwwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mondelaers Bouwwerken BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mondelaers Bouwwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mondelaers Bouwwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Mondelaers Bouwwerken BVBA op de kaart.

Mondelaers Bouwwerken BVBA is a company, that was registered 1996 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Mondelaers Bouwwerken BVBA, company assigned to the tax number BE02982482910. The company Mondelaers Bouwwerken BVBA is located at the address: Mettestraat 1 3511 Kuringen (Hasselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Mondelaers Bouwwerken BVBA were not found.
The main activity of Mondelaers Bouwwerken BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mondelaers Bouwwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Mondelaers Bouwwerken BVBA, open positions, location of Mondelaers Bouwwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mondelaers Bouwwerken BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mondelaers Bouwwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mondelaers Bouwwerken BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mondelaers Bouwwerken BVBA, employees, financial statistics.