DE NACHTEGAEL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE NACHTEGAEL
Private companiesTobacco Products • DE NACHTEGAEL

Contactgegevens DE NACHTEGAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NACHTEGAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NACHTEGAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 64; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13552207 (+32-13552207) 13552207 (+32-13552207)

Fax (fax): +32 (53) 125-56-84 +32 (53) 125-56-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NACHTEGAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NACHTEGAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NACHTEGAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NACHTEGAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NACHTEGAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NACHTEGAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NACHTEGAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NACHTEGAEL
Products information DE NACHTEGAEL

BTW identificatienummer (tax): BE03184631347
Ondernemingsnummer: 8777496337
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Machines à Jeux de Hasard.. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard.. Types d'Installations: Pistes de bowling.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Equipement divers pour commerces Salles de billard and snooker

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NACHTEGAEL
(Get full report from official database of BE for DE NACHTEGAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NACHTEGAEL
Addition kinds of activities for DE NACHTEGAEL

352303. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
28190408. Natriumsilicaat, waterglas | Sodium silicate, water glass
35320306. Zeefmachines, stationair | Screeners, stationary
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair

Werken bij DE NACHTEGAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NACHTEGAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NACHTEGAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NACHTEGAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van DE NACHTEGAEL in sociale netwerken
Look for responds of DE NACHTEGAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NACHTEGAEL. Laat een reactie achter voor DE NACHTEGAEL. DE NACHTEGAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NACHTEGAEL. Leave a respond for DE NACHTEGAEL. DE NACHTEGAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NACHTEGAEL op de google maps. Adres en contacten DE NACHTEGAEL
Location of DE NACHTEGAEL on the google maps. Address and contacts of DE NACHTEGAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NACHTEGAEL DE NACHTEGAEL: Wattiaux JP | LIBRAIRIE CRICRI | E. VANDEBEMPT | AUTOPARTS FLANDERS | BART VAN BOVEN

Other related companies as DE NACHTEGAEL: Wattiaux JP | LIBRAIRIE CRICRI | E. VANDEBEMPT | AUTOPARTS FLANDERS | BART VAN BOVEN

DE NACHTEGAEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NACHTEGAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03184631347. Het bedrijf DE NACHTEGAEL bevindt zich op het adres: STEENWEG 64; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Equipement divers pour commerces Salles de billard and snooker. Lijst met producten zijn Produits: Machines à Jeux de Hasard.. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard.. Types d'Installations: Pistes de bowling..
De hoofdactiviteit van DE NACHTEGAEL is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NACHTEGAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NACHTEGAEL, openstaande posities, locatie van DE NACHTEGAEL op de kaart.

DE NACHTEGAEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE NACHTEGAEL, company assigned to the tax number BE03184631347. The company DE NACHTEGAEL is located at the address: STEENWEG 64; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Equipement divers pour commerces Salles de billard and snooker. List of products are Produits: Machines à Jeux de Hasard.. Type d'Etablissement: Salle de Snooker,Salle de Billard.. Types d'Installations: Pistes de bowling..
The main activity of DE NACHTEGAEL is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NACHTEGAEL is not available. You also can look at reviews of DE NACHTEGAEL, open positions, location of DE NACHTEGAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NACHTEGAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NACHTEGAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NACHTEGAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NACHTEGAEL, employees, financial statistics.