C.S.SP. ERPENT SALZINNES

Contactgegevens C.S.SP. ERPENT SALZINNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S.SP. ERPENT SALZINNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S.SP. ERPENT SALZINNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES AUB?PINES 65; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81305691 (+32-81305691) 81305691 (+32-81305691)

Fax (fax): +32 (87) 528-33-26 +32 (87) 528-33-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S.SP. ERPENT SALZINNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S.SP. ERPENT SALZINNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S.SP. ERPENT SALZINNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S.SP. ERPENT SALZINNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S.SP. ERPENT SALZINNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S.SP. ERPENT SALZINNES
Products information C.S.SP. ERPENT SALZINNES

BTW identificatienummer (tax): BE01415557861
Ondernemingsnummer: 7640136718
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S.SP. ERPENT SALZINNES
(Get full report from official database of BE for C.S.SP. ERPENT SALZINNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S.SP. ERPENT SALZINNES
Addition kinds of activities for C.S.SP. ERPENT SALZINNES

251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
27820104. Albums opnemen | Record albums
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij C.S.SP. ERPENT SALZINNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S.SP. ERPENT SALZINNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

Zoek naar antwoorden van C.S.SP. ERPENT SALZINNES in sociale netwerken
Look for responds of C.S.SP. ERPENT SALZINNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Laat een reactie achter voor C.S.SP. ERPENT SALZINNES. C.S.SP. ERPENT SALZINNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S.SP. ERPENT SALZINNES. Leave a respond for C.S.SP. ERPENT SALZINNES. C.S.SP. ERPENT SALZINNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S.SP. ERPENT SALZINNES op de google maps. Adres en contacten C.S.SP. ERPENT SALZINNES
Location of C.S.SP. ERPENT SALZINNES on the google maps. Address and contacts of C.S.SP. ERPENT SALZINNES

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S.SP. ERPENT SALZINNES C.S.SP. ERPENT SALZINNES: Nijs K | Werniers | Hellemans J-Kebam NV | FA. GOFFIN | TANT QU'IL Y AURA HOMMES

Other related companies as C.S.SP. ERPENT SALZINNES: Nijs K | Werniers | Hellemans J-Kebam NV | FA. GOFFIN | TANT QU'IL Y AURA HOMMES

C.S.SP. ERPENT SALZINNES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.S.SP. ERPENT SALZINNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415557861. Het bedrijf C.S.SP. ERPENT SALZINNES bevindt zich op het adres: RUE DES AUB?PINES 65; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Cafés. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van C.S.SP. ERPENT SALZINNES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S.SP. ERPENT SALZINNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S.SP. ERPENT SALZINNES, openstaande posities, locatie van C.S.SP. ERPENT SALZINNES op de kaart.

C.S.SP. ERPENT SALZINNES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.S.SP. ERPENT SALZINNES, company assigned to the tax number BE01415557861. The company C.S.SP. ERPENT SALZINNES is located at the address: RUE DES AUB?PINES 65; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Cafés. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of C.S.SP. ERPENT SALZINNES is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S.SP. ERPENT SALZINNES is not available. You also can look at reviews of C.S.SP. ERPENT SALZINNES, open positions, location of C.S.SP. ERPENT SALZINNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S.SP. ERPENT SALZINNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S.SP. ERPENT SALZINNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S.SP. ERPENT SALZINNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S.SP. ERPENT SALZINNES, employees, financial statistics.