FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV

Contactgegevens FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordln. 19 8520 Kuurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-35-70-12 32-56-35-70-12

Fax (fax): 32-56-37-00-16 32-56-37-00-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV
Products information FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05151184082
Ondernemingsnummer: 3211822509
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Catering - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV
(Get full report from official database of BE for FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV
Addition kinds of activities for FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV

327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
20770203. Visolie | Fish oil
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
59991300. Toiletartikelen, cosmetica en parfums | Toiletries, cosmetics, and perfumes
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses

Werken bij FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Manuele arbeider voor reiniging en herstellingswerken in de tunnels - Vaste nacht - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal voornamelijk instaan voor het reinigen van de tunnels. Dit zowel manueel als met machine.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Laat een reactie achter voor FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. Leave a respond for FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV. FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV op de google maps. Adres en contacten FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV
Location of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV on the google maps. Address and contacts of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: TAHON VOYAGES | Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV | IMMO LAMBERMONT | Joos L | C. DE MEESTER

Other related companies as FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV: TAHON VOYAGES | Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV | IMMO LAMBERMONT | Joos L | C. DE MEESTER

FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151184082. Het bedrijf FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV bevindt zich op het adres: Noordln. 19 8520 Kuurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Catering - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, openstaande posities, locatie van FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV op de kaart.

FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, company assigned to the tax number BE05151184082. The company FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is located at the address: Noordln. 19 8520 Kuurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Catering - machinery and equipment. Products created in FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV were not found.
The main activity of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV is not available. You also can look at reviews of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, open positions, location of FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOSSUYT GROOTKEUKEN NV, employees, financial statistics.