Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

Contactgegevens Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eurolaan 4; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 33 95 (+32-03 771 33 95) 03 771 33 95 (+32-03 771 33 95)

Fax (fax): 03 771 03 88; 03 711 08 33 (+32-03 771 03 88; 03 711 08 33) 03 771 03 88; 03 711 08 33 (+32-03 771 03 88; 03 711 08 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV
Products information Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

BTW identificatienummer (tax): BE04917724609
Ondernemingsnummer: 1710540771
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Florists - Supplies; Wickerwork,cane & bamboo

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV
(Get full report from official database of BE for Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV
Addition kinds of activities for Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
025499. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
22310400. Vezelvezels, met uitzondering van wol: geweven | Animal fiber fabrics, except wool: woven
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
50840502. verzonken | Counterbores

Werken bij Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Laat een reactie achter voor Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Leave a respond for Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV. Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV op de google maps. Adres en contacten Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV
Location of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV on the google maps. Address and contacts of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: FRIGO | KINNARPS BELGIUM | PINEUR | KARIM KERKHOF | H. DE BECKER

Other related companies as Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV: FRIGO | KINNARPS BELGIUM | PINEUR | KARIM KERKHOF | H. DE BECKER

Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04917724609. Het bedrijf Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV bevindt zich op het adres: Eurolaan 4; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Florists - Supplies; Wickerwork,cane & bamboo.
De hoofdactiviteit van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, openstaande posities, locatie van Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, company assigned to the tax number BE04917724609. The company Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is located at the address: Eurolaan 4; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Florists - Supplies; Wickerwork,cane & bamboo.
The main activity of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV is not available. You also can look at reviews of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, open positions, location of Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Gucht Pottery & Bamboo NV, employees, financial statistics.