STANDARD FEMINA DE BRAINE

Particuliere bedrijvencommunicatie • STANDARD FEMINA DE BRAINE
Private companiesCommunications • STANDARD FEMINA DE BRAINE

Contactgegevens STANDARD FEMINA DE BRAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDARD FEMINA DE BRAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDARD FEMINA DE BRAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67555519 (+32-67555519) 67555519 (+32-67555519)

Fax (fax): +32 (10) 563-27-21 +32 (10) 563-27-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDARD FEMINA DE BRAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDARD FEMINA DE BRAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDARD FEMINA DE BRAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDARD FEMINA DE BRAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDARD FEMINA DE BRAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDARD FEMINA DE BRAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDARD FEMINA DE BRAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDARD FEMINA DE BRAINE
Products information STANDARD FEMINA DE BRAINE

BTW identificatienummer (tax): BE05537353515
Ondernemingsnummer: 9168060302
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDARD FEMINA DE BRAINE
(Get full report from official database of BE for STANDARD FEMINA DE BRAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDARD FEMINA DE BRAINE
Addition kinds of activities for STANDARD FEMINA DE BRAINE

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
14790100. Minerale pigmentwinning | Mineral pigment mining
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
27590601. imprinting | Imprinting
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
39490211. Speren en spiesguns, vissen | Spears and spearguns, fishing
57369904. Bladmuziek | Sheet music
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services

Werken bij STANDARD FEMINA DE BRAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDARD FEMINA DE BRAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDARD FEMINA DE BRAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

Zoek naar antwoorden van STANDARD FEMINA DE BRAINE in sociale netwerken
Look for responds of STANDARD FEMINA DE BRAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. Laat een reactie achter voor STANDARD FEMINA DE BRAINE. STANDARD FEMINA DE BRAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDARD FEMINA DE BRAINE. Leave a respond for STANDARD FEMINA DE BRAINE. STANDARD FEMINA DE BRAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDARD FEMINA DE BRAINE op de google maps. Adres en contacten STANDARD FEMINA DE BRAINE
Location of STANDARD FEMINA DE BRAINE on the google maps. Address and contacts of STANDARD FEMINA DE BRAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDARD FEMINA DE BRAINE STANDARD FEMINA DE BRAINE: BLACK LABEL | VERSCHEURE DANNY | Struyf M-Ch | THEETEN G. CBTIP/BKVTF | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as STANDARD FEMINA DE BRAINE: BLACK LABEL | VERSCHEURE DANNY | Struyf M-Ch | THEETEN G. CBTIP/BKVTF | ECOLE FOND. COMMUNALE

STANDARD FEMINA DE BRAINE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDARD FEMINA DE BRAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537353515. Het bedrijf STANDARD FEMINA DE BRAINE bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van STANDARD FEMINA DE BRAINE is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDARD FEMINA DE BRAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDARD FEMINA DE BRAINE, openstaande posities, locatie van STANDARD FEMINA DE BRAINE op de kaart.

STANDARD FEMINA DE BRAINE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANDARD FEMINA DE BRAINE, company assigned to the tax number BE05537353515. The company STANDARD FEMINA DE BRAINE is located at the address: GRAND PLACE 15; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of STANDARD FEMINA DE BRAINE is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDARD FEMINA DE BRAINE is not available. You also can look at reviews of STANDARD FEMINA DE BRAINE, open positions, location of STANDARD FEMINA DE BRAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDARD FEMINA DE BRAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDARD FEMINA DE BRAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDARD FEMINA DE BRAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDARD FEMINA DE BRAINE, employees, financial statistics.