SK BEVEREN

Contactgegevens SK BEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SK BEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SK BEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPPERSTRAAT 151; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37759000 (+32-37759000) 37759000 (+32-37759000)

Fax (fax): +32 (10) 529-56-37 +32 (10) 529-56-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SK BEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SK BEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SK BEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SK BEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SK BEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SK BEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SK BEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SK BEVEREN
Products information SK BEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE02449371337
Ondernemingsnummer: 8274047851
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SK BEVEREN
(Get full report from official database of BE for SK BEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SK BEVEREN
Addition kinds of activities for SK BEVEREN

342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
24390000. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij SK BEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SK BEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SK BEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SK BEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van SK BEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of SK BEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SK BEVEREN. Laat een reactie achter voor SK BEVEREN. SK BEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SK BEVEREN. Leave a respond for SK BEVEREN. SK BEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SK BEVEREN op de google maps. Adres en contacten SK BEVEREN
Location of SK BEVEREN on the google maps. Address and contacts of SK BEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come SK BEVEREN SK BEVEREN: PETER STAELENS | A.M.C. PAYS DE CHIMAY | INTERMAT | HAIRSTYLIST BIBI | MAISON GELON

Other related companies as SK BEVEREN: PETER STAELENS | A.M.C. PAYS DE CHIMAY | INTERMAT | HAIRSTYLIST BIBI | MAISON GELON

SK BEVEREN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SK BEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02449371337. Het bedrijf SK BEVEREN bevindt zich op het adres: KLAPPERSTRAAT 151; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van SK BEVEREN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SK BEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SK BEVEREN, openstaande posities, locatie van SK BEVEREN op de kaart.

SK BEVEREN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SK BEVEREN, company assigned to the tax number BE02449371337. The company SK BEVEREN is located at the address: KLAPPERSTRAAT 151; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of SK BEVEREN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SK BEVEREN is not available. You also can look at reviews of SK BEVEREN, open positions, location of SK BEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SK BEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SK BEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SK BEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SK BEVEREN, employees, financial statistics.