KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK

Contactgegevens KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGVELD 24; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14265793 (+32-14265793) 14265793 (+32-14265793)

Fax (fax): +32 (16) 292-99-48 +32 (16) 292-99-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK
Products information KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK

BTW identificatienummer (tax): BE03497741699
Ondernemingsnummer: 4120391845
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK
(Get full report from official database of BE for KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK
Addition kinds of activities for KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
37280502. Doel drones | Target drones
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
50650304. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services

Werken bij KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

Zoek naar antwoorden van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK in sociale netwerken
Look for responds of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Laat een reactie achter voor KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. Leave a respond for KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK. KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK op de google maps. Adres en contacten KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK
Location of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK on the google maps. Address and contacts of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: PآTISSERIE LEDENT P. | CENTRUM VOOR HUIDTHERAPIE | MC LILLE | SERVICE VACANCES ECKELMANS | Escale (L')

Other related companies as KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK: PآTISSERIE LEDENT P. | CENTRUM VOOR HUIDTHERAPIE | MC LILLE | SERVICE VACANCES ECKELMANS | Escale (L')

KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497741699. Het bedrijf KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK bevindt zich op het adres: HOOGVELD 24; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, openstaande posities, locatie van KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK op de kaart.

KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, company assigned to the tax number BE03497741699. The company KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is located at the address: HOOGVELD 24; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK is not available. You also can look at reviews of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, open positions, location of KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KFC OOSTERZON. OOSTERWIJK, employees, financial statistics.