F.C. ANTWERP SERVICE CLUB

Contactgegevens F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. ANTWERP SERVICE CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER HEYDELAAN 157B3; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33249147 (+32-33249147) 33249147 (+32-33249147)

Fax (fax): +32 (55) 795-37-27 +32 (55) 795-37-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. ANTWERP SERVICE CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. ANTWERP SERVICE CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. ANTWERP SERVICE CLUB
Products information F.C. ANTWERP SERVICE CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08420166015
Ondernemingsnummer: 3332122802
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. ANTWERP SERVICE CLUB
(Get full report from official database of BE for F.C. ANTWERP SERVICE CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. ANTWERP SERVICE CLUB
Addition kinds of activities for F.C. ANTWERP SERVICE CLUB

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
50510216. Staal | Steel
73890903. Creditcard service | Credit card service
79110204. Professionele dansschool | Professional dancing school

Werken bij F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB in sociale netwerken
Look for responds of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Laat een reactie achter voor F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. F.C. ANTWERP SERVICE CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. Leave a respond for F.C. ANTWERP SERVICE CLUB. F.C. ANTWERP SERVICE CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. ANTWERP SERVICE CLUB op de google maps. Adres en contacten F.C. ANTWERP SERVICE CLUB
Location of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB on the google maps. Address and contacts of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. ANTWERP SERVICE CLUB F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: Cordius Asset Management SA | Viaene Kurth | MERCEDES-BENZ BELG. | TERCLAVERS BVBA | MARC WILLIO

Other related companies as F.C. ANTWERP SERVICE CLUB: Cordius Asset Management SA | Viaene Kurth | MERCEDES-BENZ BELG. | TERCLAVERS BVBA | MARC WILLIO

F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08420166015. Het bedrijf F.C. ANTWERP SERVICE CLUB bevindt zich op het adres: TER HEYDELAAN 157B3; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, openstaande posities, locatie van F.C. ANTWERP SERVICE CLUB op de kaart.

F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, company assigned to the tax number BE08420166015. The company F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is located at the address: TER HEYDELAAN 157B3; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB is not available. You also can look at reviews of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, open positions, location of F.C. ANTWERP SERVICE CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. ANTWERP SERVICE CLUB, employees, financial statistics.