SPRINGFIELD

Particuliere bedrijvenBosbouw • SPRINGFIELD
Private companiesForestry • SPRINGFIELD

Contactgegevens SPRINGFIELD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRINGFIELD: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRINGFIELD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STROOISTRAAT 14; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 475711612 (+32-475711612) 475711612 (+32-475711612)

Fax (fax): +32 (61) 923-36-99 +32 (61) 923-36-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRINGFIELD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRINGFIELD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRINGFIELD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRINGFIELD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRINGFIELD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRINGFIELD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRINGFIELD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRINGFIELD
Products information SPRINGFIELD

BTW identificatienummer (tax): BE03525756835
Ondernemingsnummer: 9340545654
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRINGFIELD
(Get full report from official database of BE for SPRINGFIELD)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRINGFIELD
Addition kinds of activities for SPRINGFIELD

14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
50219906. Stellingen | Shelving
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
50919906. Go-carts | Go-carts
51549902. Vee | Cattle
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive

Werken bij SPRINGFIELD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRINGFIELD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRINGFIELD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRINGFIELD. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van SPRINGFIELD in sociale netwerken
Look for responds of SPRINGFIELD in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRINGFIELD. Laat een reactie achter voor SPRINGFIELD. SPRINGFIELD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRINGFIELD. Leave a respond for SPRINGFIELD. SPRINGFIELD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRINGFIELD op de google maps. Adres en contacten SPRINGFIELD
Location of SPRINGFIELD on the google maps. Address and contacts of SPRINGFIELD

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRINGFIELD SPRINGFIELD: DEXIA | Korrektafisk BVBA | TOUCHIC (CHAUSSURES) | Aannemer Bezettingswerken S&V BVBA | HUIS POMMELIENTJE

Other related companies as SPRINGFIELD: DEXIA | Korrektafisk BVBA | TOUCHIC (CHAUSSURES) | Aannemer Bezettingswerken S&V BVBA | HUIS POMMELIENTJE

SPRINGFIELD is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRINGFIELD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525756835. Het bedrijf SPRINGFIELD bevindt zich op het adres: STROOISTRAAT 14; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van SPRINGFIELD is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRINGFIELD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRINGFIELD, openstaande posities, locatie van SPRINGFIELD op de kaart.

SPRINGFIELD is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRINGFIELD, company assigned to the tax number BE03525756835. The company SPRINGFIELD is located at the address: STROOISTRAAT 14; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of SPRINGFIELD is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRINGFIELD is not available. You also can look at reviews of SPRINGFIELD, open positions, location of SPRINGFIELD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRINGFIELD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRINGFIELD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRINGFIELD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRINGFIELD, employees, financial statistics.