Kaye Fernand SPRL

Contactgegevens Kaye Fernand SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaye Fernand SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaye Fernand SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cyrille Bauwens 34 1390 Bossut-Gottechain (Grez-Doiceau), België

Telefoon (phone): +32 (86) 903-29-16 +32 (86) 903-29-16

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaye Fernand SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaye Fernand SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaye Fernand SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaye Fernand SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaye Fernand SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaye Fernand SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaye Fernand SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaye Fernand SPRL
Products information Kaye Fernand SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09064514160
Ondernemingsnummer: 6395660400
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Kaye Fernand SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaye Fernand SPRL
(Get full report from official database of BE for Kaye Fernand SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaye Fernand SPRL
Addition kinds of activities for Kaye Fernand SPRL

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
573101. antennes | Antennas
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
28139903. argon | Argon
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
35560400. Drankmachines | Beverage machinery
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
50510301. Koper | Copper
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals

Werken bij Kaye Fernand SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaye Fernand SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaye Fernand SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaye Fernand SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

Zoek naar antwoorden van Kaye Fernand SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Kaye Fernand SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaye Fernand SPRL. Laat een reactie achter voor Kaye Fernand SPRL. Kaye Fernand SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaye Fernand SPRL. Leave a respond for Kaye Fernand SPRL. Kaye Fernand SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaye Fernand SPRL op de google maps. Adres en contacten Kaye Fernand SPRL
Location of Kaye Fernand SPRL on the google maps. Address and contacts of Kaye Fernand SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaye Fernand SPRL Kaye Fernand SPRL: Chambres d'h?tes Vertes Feuilles | ACCESS PLATFORMS | Dohet A | TOURING TRAINING CENTER/V.O.C.-BRUGGE | LOUIS MELLET

Other related companies as Kaye Fernand SPRL: Chambres d'h?tes Vertes Feuilles | ACCESS PLATFORMS | Dohet A | TOURING TRAINING CENTER/V.O.C.-BRUGGE | LOUIS MELLET

Kaye Fernand SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaye Fernand SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064514160. Het bedrijf Kaye Fernand SPRL bevindt zich op het adres: Rue Cyrille Bauwens 34 1390 Bossut-Gottechain (Grez-Doiceau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Kaye Fernand SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaye Fernand SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaye Fernand SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaye Fernand SPRL, openstaande posities, locatie van Kaye Fernand SPRL op de kaart.

Kaye Fernand SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaye Fernand SPRL, company assigned to the tax number BE09064514160. The company Kaye Fernand SPRL is located at the address: Rue Cyrille Bauwens 34 1390 Bossut-Gottechain (Grez-Doiceau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Kaye Fernand SPRL were not found.
The main activity of Kaye Fernand SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaye Fernand SPRL is not available. You also can look at reviews of Kaye Fernand SPRL, open positions, location of Kaye Fernand SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaye Fernand SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaye Fernand SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaye Fernand SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaye Fernand SPRL, employees, financial statistics.