RUITERSCOMPLEX BAKALF

Particuliere bedrijvenBosbouw • RUITERSCOMPLEX BAKALF
Private companiesForestry • RUITERSCOMPLEX BAKALF

Contactgegevens RUITERSCOMPLEX BAKALF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUITERSCOMPLEX BAKALF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUITERSCOMPLEX BAKALF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSE HEERWEG 9BA; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50212610 (+32-50212610) 50212610 (+32-50212610)

Fax (fax): +32 (64) 976-74-51 +32 (64) 976-74-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUITERSCOMPLEX BAKALF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUITERSCOMPLEX BAKALF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUITERSCOMPLEX BAKALF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUITERSCOMPLEX BAKALF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUITERSCOMPLEX BAKALF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUITERSCOMPLEX BAKALF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUITERSCOMPLEX BAKALF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUITERSCOMPLEX BAKALF
Products information RUITERSCOMPLEX BAKALF

BTW identificatienummer (tax): BE07149871826
Ondernemingsnummer: 8133972167
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUITERSCOMPLEX BAKALF
(Get full report from official database of BE for RUITERSCOMPLEX BAKALF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUITERSCOMPLEX BAKALF
Addition kinds of activities for RUITERSCOMPLEX BAKALF

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
02719903. Mink boerderij | Mink farm
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive

Werken bij RUITERSCOMPLEX BAKALF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUITERSCOMPLEX BAKALF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUITERSCOMPLEX BAKALF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUITERSCOMPLEX BAKALF. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van RUITERSCOMPLEX BAKALF in sociale netwerken
Look for responds of RUITERSCOMPLEX BAKALF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUITERSCOMPLEX BAKALF. Laat een reactie achter voor RUITERSCOMPLEX BAKALF. RUITERSCOMPLEX BAKALF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUITERSCOMPLEX BAKALF. Leave a respond for RUITERSCOMPLEX BAKALF. RUITERSCOMPLEX BAKALF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUITERSCOMPLEX BAKALF op de google maps. Adres en contacten RUITERSCOMPLEX BAKALF
Location of RUITERSCOMPLEX BAKALF on the google maps. Address and contacts of RUITERSCOMPLEX BAKALF

Andere gerelateerde bedrijven als come RUITERSCOMPLEX BAKALF RUITERSCOMPLEX BAKALF: Pattyn Verzekeringskantoor NV | EDVAN | CHEZ ALEXANDRE | GUILLAUME TANS | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as RUITERSCOMPLEX BAKALF: Pattyn Verzekeringskantoor NV | EDVAN | CHEZ ALEXANDRE | GUILLAUME TANS | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

RUITERSCOMPLEX BAKALF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUITERSCOMPLEX BAKALF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149871826. Het bedrijf RUITERSCOMPLEX BAKALF bevindt zich op het adres: IEPERSE HEERWEG 9BA; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van RUITERSCOMPLEX BAKALF is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUITERSCOMPLEX BAKALF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUITERSCOMPLEX BAKALF, openstaande posities, locatie van RUITERSCOMPLEX BAKALF op de kaart.

RUITERSCOMPLEX BAKALF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUITERSCOMPLEX BAKALF, company assigned to the tax number BE07149871826. The company RUITERSCOMPLEX BAKALF is located at the address: IEPERSE HEERWEG 9BA; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of RUITERSCOMPLEX BAKALF is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUITERSCOMPLEX BAKALF is not available. You also can look at reviews of RUITERSCOMPLEX BAKALF, open positions, location of RUITERSCOMPLEX BAKALF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUITERSCOMPLEX BAKALF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUITERSCOMPLEX BAKALF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUITERSCOMPLEX BAKALF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUITERSCOMPLEX BAKALF, employees, financial statistics.