COMPL. COMM. JOIE & SANTE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • COMPL. COMM. JOIE & SANTE
Private companiesPaper and Allied Products • COMPL. COMM. JOIE & SANTE

Contactgegevens COMPL. COMM. JOIE & SANTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPL. COMM. JOIE & SANTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPL. COMM. JOIE & SANTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FORSVACHE 38; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42339768 (+32-42339768) 42339768 (+32-42339768)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPL. COMM. JOIE & SANTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPL. COMM. JOIE & SANTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPL. COMM. JOIE & SANTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPL. COMM. JOIE & SANTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPL. COMM. JOIE & SANTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPL. COMM. JOIE & SANTE
Products information COMPL. COMM. JOIE & SANTE

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Installations: Piscines Couvertes.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPL. COMM. JOIE & SANTE
(Get full report from official database of BE for COMPL. COMM. JOIE & SANTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPL. COMM. JOIE & SANTE
Addition kinds of activities for COMPL. COMM. JOIE & SANTE

3339. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
28990101. Anijsolie | Anise oil
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive

Werken bij COMPL. COMM. JOIE & SANTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPL. COMM. JOIE & SANTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van COMPL. COMM. JOIE & SANTE in sociale netwerken
Look for responds of COMPL. COMM. JOIE & SANTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Laat een reactie achter voor COMPL. COMM. JOIE & SANTE. COMPL. COMM. JOIE & SANTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPL. COMM. JOIE & SANTE. Leave a respond for COMPL. COMM. JOIE & SANTE. COMPL. COMM. JOIE & SANTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPL. COMM. JOIE & SANTE op de google maps. Adres en contacten COMPL. COMM. JOIE & SANTE
Location of COMPL. COMM. JOIE & SANTE on the google maps. Address and contacts of COMPL. COMM. JOIE & SANTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPL. COMM. JOIE & SANTE COMPL. COMM. JOIE & SANTE: ILLBRUCK BELGIUM | ESQUINA | DANY DESPIERRE | Byvoet Thierry | Roy d'Espagne (Le)

Other related companies as COMPL. COMM. JOIE & SANTE: ILLBRUCK BELGIUM | ESQUINA | DANY DESPIERRE | Byvoet Thierry | Roy d'Espagne (Le)

COMPL. COMM. JOIE & SANTE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPL. COMM. JOIE & SANTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf COMPL. COMM. JOIE & SANTE bevindt zich op het adres: RUE FORSVACHE 38; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Piscines Couvertes..
De hoofdactiviteit van COMPL. COMM. JOIE & SANTE is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPL. COMM. JOIE & SANTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPL. COMM. JOIE & SANTE, openstaande posities, locatie van COMPL. COMM. JOIE & SANTE op de kaart.

COMPL. COMM. JOIE & SANTE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPL. COMM. JOIE & SANTE, company assigned to the tax number BE08908782958. The company COMPL. COMM. JOIE & SANTE is located at the address: RUE FORSVACHE 38; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Piscines Couvertes..
The main activity of COMPL. COMM. JOIE & SANTE is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPL. COMM. JOIE & SANTE is not available. You also can look at reviews of COMPL. COMM. JOIE & SANTE, open positions, location of COMPL. COMM. JOIE & SANTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPL. COMM. JOIE & SANTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPL. COMM. JOIE & SANTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPL. COMM. JOIE & SANTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPL. COMM. JOIE & SANTE, employees, financial statistics.