CIRCUIT ZOLDER

Particuliere bedrijvencommunicatie • CIRCUIT ZOLDER
Private companiesCommunications • CIRCUIT ZOLDER

Contactgegevens CIRCUIT ZOLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIRCUIT ZOLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIRCUIT ZOLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERLAEMEN 30; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11858888 (+32-11858888) 11858888 (+32-11858888)

Fax (fax): +32 (63) 169-18-71 +32 (63) 169-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIRCUIT ZOLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIRCUIT ZOLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIRCUIT ZOLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIRCUIT ZOLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIRCUIT ZOLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIRCUIT ZOLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIRCUIT ZOLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIRCUIT ZOLDER
Products information CIRCUIT ZOLDER

BTW identificatienummer (tax): BE05671112060
Ondernemingsnummer: 5591735839
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types d'Installations: Pistes de courses automobiles.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIRCUIT ZOLDER
(Get full report from official database of BE for CIRCUIT ZOLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIRCUIT ZOLDER
Addition kinds of activities for CIRCUIT ZOLDER

20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
34529908. Houtschroeven | Wood screws
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij CIRCUIT ZOLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIRCUIT ZOLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIRCUIT ZOLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIRCUIT ZOLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van CIRCUIT ZOLDER in sociale netwerken
Look for responds of CIRCUIT ZOLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIRCUIT ZOLDER. Laat een reactie achter voor CIRCUIT ZOLDER. CIRCUIT ZOLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIRCUIT ZOLDER. Leave a respond for CIRCUIT ZOLDER. CIRCUIT ZOLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIRCUIT ZOLDER op de google maps. Adres en contacten CIRCUIT ZOLDER
Location of CIRCUIT ZOLDER on the google maps. Address and contacts of CIRCUIT ZOLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come CIRCUIT ZOLDER CIRCUIT ZOLDER: KARINE | H?TEL PALACE | COIFFURE THONET | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Bunt (In Den)

Other related companies as CIRCUIT ZOLDER: KARINE | H?TEL PALACE | COIFFURE THONET | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Bunt (In Den)

CIRCUIT ZOLDER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIRCUIT ZOLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05671112060. Het bedrijf CIRCUIT ZOLDER bevindt zich op het adres: TERLAEMEN 30; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Pistes de courses automobiles..
De hoofdactiviteit van CIRCUIT ZOLDER is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIRCUIT ZOLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIRCUIT ZOLDER, openstaande posities, locatie van CIRCUIT ZOLDER op de kaart.

CIRCUIT ZOLDER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIRCUIT ZOLDER, company assigned to the tax number BE05671112060. The company CIRCUIT ZOLDER is located at the address: TERLAEMEN 30; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Pistes de courses automobiles..
The main activity of CIRCUIT ZOLDER is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CIRCUIT ZOLDER is not available. You also can look at reviews of CIRCUIT ZOLDER, open positions, location of CIRCUIT ZOLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIRCUIT ZOLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIRCUIT ZOLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIRCUIT ZOLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIRCUIT ZOLDER, employees, financial statistics.