FISCHER CHRISTIAN

Contactgegevens FISCHER CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FISCHER CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FISCHER CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-MARGUERITE 80; 4000; BELGIUM, België

Telefoon (phone): 42251550 (+32-42251550) 42251550 (+32-42251550)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FISCHER CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FISCHER CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FISCHER CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FISCHER CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FISCHER CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FISCHER CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FISCHER CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FISCHER CHRISTIAN
Products information FISCHER CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FISCHER CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for FISCHER CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FISCHER CHRISTIAN
Addition kinds of activities for FISCHER CHRISTIAN

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
26310100. bekledingsbord | Linerboard
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij FISCHER CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FISCHER CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FISCHER CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FISCHER CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van FISCHER CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of FISCHER CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FISCHER CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor FISCHER CHRISTIAN. FISCHER CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FISCHER CHRISTIAN. Leave a respond for FISCHER CHRISTIAN. FISCHER CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FISCHER CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten FISCHER CHRISTIAN
Location of FISCHER CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of FISCHER CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FISCHER CHRISTIAN FISCHER CHRISTIAN: DE WEE FR?RES | FIETSEN SMITS | HENRY HUBEN? | GELDHOF KURT | AVA PAPIERWAREN

Other related companies as FISCHER CHRISTIAN: DE WEE FR?RES | FIETSEN SMITS | HENRY HUBEN? | GELDHOF KURT | AVA PAPIERWAREN

FISCHER CHRISTIAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FISCHER CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf FISCHER CHRISTIAN bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-MARGUERITE 80; 4000; BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
De hoofdactiviteit van FISCHER CHRISTIAN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FISCHER CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FISCHER CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van FISCHER CHRISTIAN op de kaart.

FISCHER CHRISTIAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FISCHER CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE05948242187. The company FISCHER CHRISTIAN is located at the address: RUE SAINTE-MARGUERITE 80; 4000; BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. Réparations d'appareils électroménagers. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Activités: Electriciens.. Appareils Réparés: Téléviseurs,Magnétoscopes.. Produits: Magnétoscopes,Télévisions,Hi-Fi. Gamme de Produits: Appareils ?lectroménagers..
The main activity of FISCHER CHRISTIAN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FISCHER CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of FISCHER CHRISTIAN, open positions, location of FISCHER CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FISCHER CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FISCHER CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FISCHER CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FISCHER CHRISTIAN, employees, financial statistics.