FLBLOCK-DIAS NV

Contactgegevens FLBLOCK-DIAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBLOCK-DIAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBLOCK-DIAS NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Heiveldstr. 233 9040 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-28-24-47 32-92-28-24-47

Fax (fax): 32-92-28-86-76 32-92-28-86-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBLOCK-DIAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBLOCK-DIAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBLOCK-DIAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBLOCK-DIAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBLOCK-DIAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBLOCK-DIAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBLOCK-DIAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBLOCK-DIAS NV
Products information FLBLOCK-DIAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02617187500
Ondernemingsnummer: 5043792724
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBLOCK-DIAS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, industrial - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBLOCK-DIAS NV
(Get full report from official database of BE for FLBLOCK-DIAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBLOCK-DIAS NV
Addition kinds of activities for FLBLOCK-DIAS NV

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
27410301. Directories, nec: uitgeverij en drukwerk | Directories, nec: publishing and printing
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
36250201. Armatuur relais | Armature relays
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
73610200. registries | Registries

Werken bij FLBLOCK-DIAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBLOCK-DIAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBLOCK-DIAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBLOCK-DIAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Verkoper/aanvuller/magazijnier M/V (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we verkoper/aanvuller/magazijnier M/V. Jouw taken zijn vooral helpen bij het binnenbrengen van containers van groeten&fruit en de dranken uitpakken in de winkel en magazijn op orde houden. Het is een vervanging van een langdurige zieke, tijdelijke opdracht tot eind van het jaar misschien nog langer

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van FLBLOCK-DIAS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBLOCK-DIAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBLOCK-DIAS NV. Laat een reactie achter voor FLBLOCK-DIAS NV. FLBLOCK-DIAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBLOCK-DIAS NV. Leave a respond for FLBLOCK-DIAS NV. FLBLOCK-DIAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBLOCK-DIAS NV op de google maps. Adres en contacten FLBLOCK-DIAS NV
Location of FLBLOCK-DIAS NV on the google maps. Address and contacts of FLBLOCK-DIAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBLOCK-DIAS NV FLBLOCK-DIAS NV: GHISLAIN CAPRON | ALLIED DATA TECHNOLOGIES/ TELETRONIX BVBA | ZIQUE MUSICAL SERVICE | JOEL DE MULDER | d, d

Other related companies as FLBLOCK-DIAS NV: GHISLAIN CAPRON | ALLIED DATA TECHNOLOGIES/ TELETRONIX BVBA | ZIQUE MUSICAL SERVICE | JOEL DE MULDER | d, d

FLBLOCK-DIAS NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBLOCK-DIAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02617187500. Het bedrijf FLBLOCK-DIAS NV bevindt zich op het adres: Heiveldstr. 233 9040 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating, industrial - installations and equipment. Producten gemaakt in FLBLOCK-DIAS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBLOCK-DIAS NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBLOCK-DIAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBLOCK-DIAS NV, openstaande posities, locatie van FLBLOCK-DIAS NV op de kaart.

FLBLOCK-DIAS NV is a company, that was registered 2008 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLBLOCK-DIAS NV, company assigned to the tax number BE02617187500. The company FLBLOCK-DIAS NV is located at the address: Heiveldstr. 233 9040 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating, industrial - installations and equipment. Products created in FLBLOCK-DIAS NV were not found.
The main activity of FLBLOCK-DIAS NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBLOCK-DIAS NV is not available. You also can look at reviews of FLBLOCK-DIAS NV, open positions, location of FLBLOCK-DIAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBLOCK-DIAS NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBLOCK-DIAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBLOCK-DIAS NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBLOCK-DIAS NV, employees, financial statistics.