HOLLENFELTZ & FILS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HOLLENFELTZ & FILS
Private companiesMetal Mining • HOLLENFELTZ & FILS

Contactgegevens HOLLENFELTZ & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLLENFELTZ & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLLENFELTZ & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD COLSON 312; 4431; ANS, België

Telefoon (phone): 42637621 (+32-42637621) 42637621 (+32-42637621)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLLENFELTZ & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLLENFELTZ & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLLENFELTZ & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLLENFELTZ & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLLENFELTZ & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLLENFELTZ & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLLENFELTZ & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLLENFELTZ & FILS
Products information HOLLENFELTZ & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Electriciens.. Produits: Matériel d'Automatisation.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériel de contr?le des processus industriels Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLLENFELTZ & FILS
(Get full report from official database of BE for HOLLENFELTZ & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLLENFELTZ & FILS
Addition kinds of activities for HOLLENFELTZ & FILS

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
39990106. Haar, dressing van, voor de handel | Hair, dressing of, for the trade
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning

Werken bij HOLLENFELTZ & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLLENFELTZ & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLLENFELTZ & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLLENFELTZ & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van HOLLENFELTZ & FILS in sociale netwerken
Look for responds of HOLLENFELTZ & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLLENFELTZ & FILS. Laat een reactie achter voor HOLLENFELTZ & FILS. HOLLENFELTZ & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLLENFELTZ & FILS. Leave a respond for HOLLENFELTZ & FILS. HOLLENFELTZ & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLLENFELTZ & FILS op de google maps. Adres en contacten HOLLENFELTZ & FILS
Location of HOLLENFELTZ & FILS on the google maps. Address and contacts of HOLLENFELTZ & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLLENFELTZ & FILS HOLLENFELTZ & FILS: L'ECRIN FLEURI | PRIVAATRECHT.OPENB.BIBL. | VAEYENS | CENTRAL JARDIN D'ARQUENNES SPR SPRL | Verhulst P

Other related companies as HOLLENFELTZ & FILS: L'ECRIN FLEURI | PRIVAATRECHT.OPENB.BIBL. | VAEYENS | CENTRAL JARDIN D'ARQUENNES SPR SPRL | Verhulst P

HOLLENFELTZ & FILS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOLLENFELTZ & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf HOLLENFELTZ & FILS bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD COLSON 312; 4431; ANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériel de contr?le des processus industriels Fab. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits: Matériel d'Automatisation..
De hoofdactiviteit van HOLLENFELTZ & FILS is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLLENFELTZ & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLLENFELTZ & FILS, openstaande posities, locatie van HOLLENFELTZ & FILS op de kaart.

HOLLENFELTZ & FILS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOLLENFELTZ & FILS, company assigned to the tax number BE07882385253. The company HOLLENFELTZ & FILS is located at the address: RUE EDOUARD COLSON 312; 4431; ANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Matériel de contr?le des processus industriels Fab. List of products are Activités: Electriciens.. Produits: Matériel d'Automatisation..
The main activity of HOLLENFELTZ & FILS is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLLENFELTZ & FILS is not available. You also can look at reviews of HOLLENFELTZ & FILS, open positions, location of HOLLENFELTZ & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLLENFELTZ & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLLENFELTZ & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLLENFELTZ & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLLENFELTZ & FILS, employees, financial statistics.