WAGEMANS HENRI

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WAGEMANS HENRI

Contactgegevens WAGEMANS HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAGEMANS HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAGEMANS HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FIEF 5; 4877; OLNE, België

Telefoon (phone): 43586520 (+32-43586520) 43586520 (+32-43586520)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAGEMANS HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAGEMANS HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAGEMANS HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAGEMANS HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAGEMANS HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAGEMANS HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAGEMANS HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAGEMANS HENRI
Products information WAGEMANS HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Interphones & Vidéophones.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAGEMANS HENRI
(Get full report from official database of BE for WAGEMANS HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAGEMANS HENRI
Addition kinds of activities for WAGEMANS HENRI

22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
33169901. Bars, staal, koud afgewerkt, van gekocht warmgewalst | Bars, steel, cold finished, from purchased hot-rolled
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
50740207. Gasbrander | Gas burners
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers

Werken bij WAGEMANS HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAGEMANS HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAGEMANS HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAGEMANS HENRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

Zoek naar antwoorden van WAGEMANS HENRI in sociale netwerken
Look for responds of WAGEMANS HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAGEMANS HENRI. Laat een reactie achter voor WAGEMANS HENRI. WAGEMANS HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAGEMANS HENRI. Leave a respond for WAGEMANS HENRI. WAGEMANS HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAGEMANS HENRI op de google maps. Adres en contacten WAGEMANS HENRI
Location of WAGEMANS HENRI on the google maps. Address and contacts of WAGEMANS HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come WAGEMANS HENRI WAGEMANS HENRI: Step Carrosserie | EUROMUT | CHRISTOPHER NORALL | STOCKLEIT | Winchy Profiel NV

Other related companies as WAGEMANS HENRI: Step Carrosserie | EUROMUT | CHRISTOPHER NORALL | STOCKLEIT | Winchy Profiel NV

WAGEMANS HENRI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAGEMANS HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf WAGEMANS HENRI bevindt zich op het adres: RUE FIEF 5; 4877; OLNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Interphones & Vidéophones.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
De hoofdactiviteit van WAGEMANS HENRI is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAGEMANS HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAGEMANS HENRI, openstaande posities, locatie van WAGEMANS HENRI op de kaart.

WAGEMANS HENRI is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAGEMANS HENRI, company assigned to the tax number BE07008422851. The company WAGEMANS HENRI is located at the address: RUE FIEF 5; 4877; OLNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. Installation électrique industrielle. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol,Interphones & Vidéophones.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
The main activity of WAGEMANS HENRI is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WAGEMANS HENRI is not available. You also can look at reviews of WAGEMANS HENRI, open positions, location of WAGEMANS HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAGEMANS HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAGEMANS HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAGEMANS HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAGEMANS HENRI, employees, financial statistics.