PROTEX

Contactgegevens PROTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROTEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G.TRUFFAUT,42; 4020; LIEGE, België

Telefoon (phone): 477395070 (+32-477395070) 477395070 (+32-477395070)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROTEX
Products information PROTEX

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol. Services: Services d?Entretien,Service 24h/24,Devis Gratuit,Références Disponibles. Qualifications Professionnelles: upea,ministere de l interieur,iso 9001

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROTEX
(Get full report from official database of BE for PROTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROTEX
Addition kinds of activities for PROTEX

202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
37959903. Tankherstelvoertuigen | Tank recovery vehicles
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij PROTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van PROTEX in sociale netwerken
Look for responds of PROTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROTEX. Laat een reactie achter voor PROTEX. PROTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROTEX. Leave a respond for PROTEX. PROTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROTEX op de google maps. Adres en contacten PROTEX
Location of PROTEX on the google maps. Address and contacts of PROTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come PROTEX PROTEX: BELSIM | LEMMENS & Co vof | Dupont R & A | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | M. DE WOLF

Other related companies as PROTEX: BELSIM | LEMMENS & Co vof | Dupont R & A | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | M. DE WOLF

PROTEX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf PROTEX bevindt zich op het adres: AVENUE G.TRUFFAUT,42; 4020; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol. Services: Services d?Entretien,Service 24h/24,Devis Gratuit,Références Disponibles. Qualifications Professionnelles: upea,ministere de l interieur,iso 9001.
De hoofdactiviteit van PROTEX is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROTEX, openstaande posities, locatie van PROTEX op de kaart.

PROTEX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROTEX, company assigned to the tax number BE01231262207. The company PROTEX is located at the address: AVENUE G.TRUFFAUT,42; 4020; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. Fabrication and montage de mobilier. Electroménager,télévisions and radios. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol. Services: Services d?Entretien,Service 24h/24,Devis Gratuit,Références Disponibles. Qualifications Professionnelles: upea,ministere de l interieur,iso 9001.
The main activity of PROTEX is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROTEX is not available. You also can look at reviews of PROTEX, open positions, location of PROTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROTEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROTEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROTEX, employees, financial statistics.