VROLIX ROGER

Contactgegevens VROLIX ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VROLIX ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VROLIX ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIEKSTRAAT 71; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89350317 (+32-89350317) 89350317 (+32-89350317)

Fax (fax): +32 (55) 119-82-25 +32 (55) 119-82-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VROLIX ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VROLIX ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VROLIX ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VROLIX ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VROLIX ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VROLIX ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VROLIX ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VROLIX ROGER
Products information VROLIX ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE02451568603
Ondernemingsnummer: 5683471679
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique industrielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VROLIX ROGER
(Get full report from official database of BE for VROLIX ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VROLIX ROGER
Addition kinds of activities for VROLIX ROGER

5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
59991702. Opleidingsmateriaal, elektronisch | Training materials, electronic
83220800. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling

Werken bij VROLIX ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VROLIX ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VROLIX ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VROLIX ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van VROLIX ROGER in sociale netwerken
Look for responds of VROLIX ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VROLIX ROGER. Laat een reactie achter voor VROLIX ROGER. VROLIX ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VROLIX ROGER. Leave a respond for VROLIX ROGER. VROLIX ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VROLIX ROGER op de google maps. Adres en contacten VROLIX ROGER
Location of VROLIX ROGER on the google maps. Address and contacts of VROLIX ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come VROLIX ROGER VROLIX ROGER: FRANS VAN VLASSELAER | C.E.S. ST.VINCENT PAUL | VERDONCK | Poel S | Logis ltd

Other related companies as VROLIX ROGER: FRANS VAN VLASSELAER | C.E.S. ST.VINCENT PAUL | VERDONCK | Poel S | Logis ltd

VROLIX ROGER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VROLIX ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02451568603. Het bedrijf VROLIX ROGER bevindt zich op het adres: WIEKSTRAAT 71; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique industrielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
De hoofdactiviteit van VROLIX ROGER is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VROLIX ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VROLIX ROGER, openstaande posities, locatie van VROLIX ROGER op de kaart.

VROLIX ROGER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VROLIX ROGER, company assigned to the tax number BE02451568603. The company VROLIX ROGER is located at the address: WIEKSTRAAT 71; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. Electroménager,télévisions and radios. Installation électrique industrielle. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Electriciens.. Activités: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits: Matériel de Chauffage Electrique..
The main activity of VROLIX ROGER is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VROLIX ROGER is not available. You also can look at reviews of VROLIX ROGER, open positions, location of VROLIX ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VROLIX ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VROLIX ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VROLIX ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VROLIX ROGER, employees, financial statistics.