ELEKTRO SIMOENS

Contactgegevens ELEKTRO SIMOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO SIMOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO SIMOENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WYNENDALESTRAAT 95; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51502852 (+32-51502852) 51502852 (+32-51502852)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO SIMOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO SIMOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO SIMOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO SIMOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO SIMOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO SIMOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO SIMOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO SIMOENS
Products information ELEKTRO SIMOENS

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activités: Electriciens.. Produits: Hi-Fi.. Produits: Luminaires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Sonorisation,Matériel d?Eclairage.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle. Eclairage et équipements du foyer. Quincailleries. Electroménager,télévisions and radios. Location d'appareils audio-visuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO SIMOENS
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO SIMOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO SIMOENS
Addition kinds of activities for ELEKTRO SIMOENS

286199. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
12410200. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij ELEKTRO SIMOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO SIMOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO SIMOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO SIMOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO SIMOENS in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO SIMOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO SIMOENS. Laat een reactie achter voor ELEKTRO SIMOENS. ELEKTRO SIMOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO SIMOENS. Leave a respond for ELEKTRO SIMOENS. ELEKTRO SIMOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO SIMOENS op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO SIMOENS
Location of ELEKTRO SIMOENS on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO SIMOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO SIMOENS ELEKTRO SIMOENS: MOBILE SYSTEMS AND SOLUTIONS | ANDY RAEDT | V. DESMEDT | BUREAU LITTLE BLUE CAT | C.L.G.

Other related companies as ELEKTRO SIMOENS: MOBILE SYSTEMS AND SOLUTIONS | ANDY RAEDT | V. DESMEDT | BUREAU LITTLE BLUE CAT | C.L.G.

ELEKTRO SIMOENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO SIMOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf ELEKTRO SIMOENS bevindt zich op het adres: WYNENDALESTRAAT 95; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Eclairage et équipements du foyer. Quincailleries. Electroménager,télévisions and radios. Location d'appareils audio-visuels. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens.. Produits: Hi-Fi.. Produits: Luminaires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Sonorisation,Matériel d?Eclairage..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO SIMOENS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO SIMOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO SIMOENS, openstaande posities, locatie van ELEKTRO SIMOENS op de kaart.

ELEKTRO SIMOENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO SIMOENS, company assigned to the tax number BE06211914062. The company ELEKTRO SIMOENS is located at the address: WYNENDALESTRAAT 95; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. Eclairage et équipements du foyer. Quincailleries. Electroménager,télévisions and radios. Location d'appareils audio-visuels. List of products are Activités: Electriciens.. Produits: Hi-Fi.. Produits: Luminaires.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Produits: Matériel de Sonorisation,Matériel d?Eclairage..
The main activity of ELEKTRO SIMOENS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO SIMOENS is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO SIMOENS, open positions, location of ELEKTRO SIMOENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO SIMOENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO SIMOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO SIMOENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO SIMOENS, employees, financial statistics.