WIM PEDE

Contactgegevens WIM PEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM PEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM PEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): S.V.D. VELDESTRAAT 16; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55496915 (+32-55496915) 55496915 (+32-55496915)

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM PEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM PEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM PEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM PEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM PEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM PEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM PEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM PEDE
Products information WIM PEDE

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM PEDE
(Get full report from official database of BE for WIM PEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM PEDE
Addition kinds of activities for WIM PEDE

3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
26210700. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
26530201. Dozen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, solid fiber: made from purchased materials
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
76990402. Septische tank schoonmaakdienst | Septic tank cleaning service

Werken bij WIM PEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM PEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM PEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM PEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van WIM PEDE in sociale netwerken
Look for responds of WIM PEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM PEDE. Laat een reactie achter voor WIM PEDE. WIM PEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM PEDE. Leave a respond for WIM PEDE. WIM PEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM PEDE op de google maps. Adres en contacten WIM PEDE
Location of WIM PEDE on the google maps. Address and contacts of WIM PEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM PEDE WIM PEDE: SACRE COEUR-MAISON DE REPOS | Weekend Self Service | TIERCE FRANCO BELGE P.M.U | MARIA DE KEMPENEER | Crohin J.P.

Other related companies as WIM PEDE: SACRE COEUR-MAISON DE REPOS | Weekend Self Service | TIERCE FRANCO BELGE P.M.U | MARIA DE KEMPENEER | Crohin J.P.

WIM PEDE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM PEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf WIM PEDE bevindt zich op het adres: S.V.D. VELDESTRAAT 16; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van WIM PEDE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM PEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM PEDE, openstaande posities, locatie van WIM PEDE op de kaart.

WIM PEDE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM PEDE, company assigned to the tax number BE01383422851. The company WIM PEDE is located at the address: S.V.D. VELDESTRAAT 16; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of WIM PEDE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM PEDE is not available. You also can look at reviews of WIM PEDE, open positions, location of WIM PEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM PEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM PEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM PEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM PEDE, employees, financial statistics.