W.E. ELEKTRICITEIT

Contactgegevens W.E. ELEKTRICITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.E. ELEKTRICITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.E. ELEKTRICITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAAIGEMSTRAAT 345; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93623425 (+32-93623425) 93623425 (+32-93623425)

Fax (fax): +32 (12) 727-76-52 +32 (12) 727-76-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.E. ELEKTRICITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.E. ELEKTRICITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.E. ELEKTRICITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.E. ELEKTRICITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.E. ELEKTRICITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.E. ELEKTRICITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.E. ELEKTRICITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.E. ELEKTRICITEIT
Products information W.E. ELEKTRICITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE08218841552
Ondernemingsnummer: 3318664550
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.E. ELEKTRICITEIT
(Get full report from official database of BE for W.E. ELEKTRICITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.E. ELEKTRICITEIT
Addition kinds of activities for W.E. ELEKTRICITEIT

017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
72510102. Schoeisel, op maat gemaakt | Footwear, custom made
95320400. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government

Werken bij W.E. ELEKTRICITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.E. ELEKTRICITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.E. ELEKTRICITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.E. ELEKTRICITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van W.E. ELEKTRICITEIT in sociale netwerken
Look for responds of W.E. ELEKTRICITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.E. ELEKTRICITEIT. Laat een reactie achter voor W.E. ELEKTRICITEIT. W.E. ELEKTRICITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.E. ELEKTRICITEIT. Leave a respond for W.E. ELEKTRICITEIT. W.E. ELEKTRICITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.E. ELEKTRICITEIT op de google maps. Adres en contacten W.E. ELEKTRICITEIT
Location of W.E. ELEKTRICITEIT on the google maps. Address and contacts of W.E. ELEKTRICITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come W.E. ELEKTRICITEIT W.E. ELEKTRICITEIT: T.G.T. | ELECTRICIT? VOETS | Xuan ai | Soud'Ans SPRL | Masset Marc

Other related companies as W.E. ELEKTRICITEIT: T.G.T. | ELECTRICIT? VOETS | Xuan ai | Soud'Ans SPRL | Masset Marc

W.E. ELEKTRICITEIT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.E. ELEKTRICITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218841552. Het bedrijf W.E. ELEKTRICITEIT bevindt zich op het adres: BAAIGEMSTRAAT 345; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van W.E. ELEKTRICITEIT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.E. ELEKTRICITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.E. ELEKTRICITEIT, openstaande posities, locatie van W.E. ELEKTRICITEIT op de kaart.

W.E. ELEKTRICITEIT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.E. ELEKTRICITEIT, company assigned to the tax number BE08218841552. The company W.E. ELEKTRICITEIT is located at the address: BAAIGEMSTRAAT 345; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of W.E. ELEKTRICITEIT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W.E. ELEKTRICITEIT is not available. You also can look at reviews of W.E. ELEKTRICITEIT, open positions, location of W.E. ELEKTRICITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.E. ELEKTRICITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.E. ELEKTRICITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.E. ELEKTRICITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.E. ELEKTRICITEIT, employees, financial statistics.