VALERE VANDEN BERGHE

Contactgegevens VALERE VANDEN BERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALERE VANDEN BERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALERE VANDEN BERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIELEWAALLAAN 22; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56729601 (+32-56729601) 56729601 (+32-56729601)

Fax (fax): +32 (64) 344-65-28 +32 (64) 344-65-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALERE VANDEN BERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALERE VANDEN BERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALERE VANDEN BERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALERE VANDEN BERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALERE VANDEN BERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALERE VANDEN BERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALERE VANDEN BERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALERE VANDEN BERGHE
Products information VALERE VANDEN BERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE09642395019
Ondernemingsnummer: 9074127197
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALERE VANDEN BERGHE
(Get full report from official database of BE for VALERE VANDEN BERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALERE VANDEN BERGHE
Addition kinds of activities for VALERE VANDEN BERGHE

357199. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
367200. Printplaten | Printed circuit boards
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
01390103. Graszaad boerderij | Grass seed farm
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
37249912. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigmotoren en onderdelen | Research and development on aircraft engines and parts
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
39310000. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51490300. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts

Werken bij VALERE VANDEN BERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALERE VANDEN BERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALERE VANDEN BERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALERE VANDEN BERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van VALERE VANDEN BERGHE in sociale netwerken
Look for responds of VALERE VANDEN BERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALERE VANDEN BERGHE. Laat een reactie achter voor VALERE VANDEN BERGHE. VALERE VANDEN BERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALERE VANDEN BERGHE. Leave a respond for VALERE VANDEN BERGHE. VALERE VANDEN BERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALERE VANDEN BERGHE op de google maps. Adres en contacten VALERE VANDEN BERGHE
Location of VALERE VANDEN BERGHE on the google maps. Address and contacts of VALERE VANDEN BERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come VALERE VANDEN BERGHE VALERE VANDEN BERGHE: FLALMEPRO-ALUMCO NV | Chicolata | POUSSI?RES D?ETOILES | Hovan Keukens | Onder Den Toren

Other related companies as VALERE VANDEN BERGHE: FLALMEPRO-ALUMCO NV | Chicolata | POUSSI?RES D?ETOILES | Hovan Keukens | Onder Den Toren

VALERE VANDEN BERGHE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALERE VANDEN BERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09642395019. Het bedrijf VALERE VANDEN BERGHE bevindt zich op het adres: WIELEWAALLAAN 22; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van VALERE VANDEN BERGHE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALERE VANDEN BERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALERE VANDEN BERGHE, openstaande posities, locatie van VALERE VANDEN BERGHE op de kaart.

VALERE VANDEN BERGHE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALERE VANDEN BERGHE, company assigned to the tax number BE09642395019. The company VALERE VANDEN BERGHE is located at the address: WIELEWAALLAAN 22; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of VALERE VANDEN BERGHE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VALERE VANDEN BERGHE is not available. You also can look at reviews of VALERE VANDEN BERGHE, open positions, location of VALERE VANDEN BERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALERE VANDEN BERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALERE VANDEN BERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALERE VANDEN BERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALERE VANDEN BERGHE, employees, financial statistics.