TOMMASO PARENTE

Contactgegevens TOMMASO PARENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOMMASO PARENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOMMASO PARENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MEUNIERS 26; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42336413 (+32-42336413) 42336413 (+32-42336413)

Fax (fax): +32 (2) 132-66-43 +32 (2) 132-66-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOMMASO PARENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOMMASO PARENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOMMASO PARENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOMMASO PARENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOMMASO PARENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOMMASO PARENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOMMASO PARENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOMMASO PARENTE
Products information TOMMASO PARENTE

BTW identificatienummer (tax): BE04598846435
Ondernemingsnummer: 9792907714
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOMMASO PARENTE
(Get full report from official database of BE for TOMMASO PARENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOMMASO PARENTE
Addition kinds of activities for TOMMASO PARENTE

519910. Posters en decals | Posters and decals
723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij TOMMASO PARENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOMMASO PARENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOMMASO PARENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOMMASO PARENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van TOMMASO PARENTE in sociale netwerken
Look for responds of TOMMASO PARENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOMMASO PARENTE. Laat een reactie achter voor TOMMASO PARENTE. TOMMASO PARENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOMMASO PARENTE. Leave a respond for TOMMASO PARENTE. TOMMASO PARENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOMMASO PARENTE op de google maps. Adres en contacten TOMMASO PARENTE
Location of TOMMASO PARENTE on the google maps. Address and contacts of TOMMASO PARENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come TOMMASO PARENTE TOMMASO PARENTE: Ghijselinck Boulangerie | Reynders M | AUX ROCHES FLEURIES | CLINIQUE SANS SOUCI | BERT VAN THUYNE

Other related companies as TOMMASO PARENTE: Ghijselinck Boulangerie | Reynders M | AUX ROCHES FLEURIES | CLINIQUE SANS SOUCI | BERT VAN THUYNE

TOMMASO PARENTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOMMASO PARENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598846435. Het bedrijf TOMMASO PARENTE bevindt zich op het adres: RUE DES MEUNIERS 26; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van TOMMASO PARENTE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOMMASO PARENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOMMASO PARENTE, openstaande posities, locatie van TOMMASO PARENTE op de kaart.

TOMMASO PARENTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOMMASO PARENTE, company assigned to the tax number BE04598846435. The company TOMMASO PARENTE is located at the address: RUE DES MEUNIERS 26; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of TOMMASO PARENTE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TOMMASO PARENTE is not available. You also can look at reviews of TOMMASO PARENTE, open positions, location of TOMMASO PARENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOMMASO PARENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOMMASO PARENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOMMASO PARENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOMMASO PARENTE, employees, financial statistics.