THIERRY LEPAIN

Contactgegevens THIERRY LEPAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY LEPAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY LEPAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HULPE 145; 1331; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26541394 (+32-26541394) 26541394 (+32-26541394)

Fax (fax): +32 (4) 260-80-59 +32 (4) 260-80-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY LEPAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY LEPAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY LEPAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY LEPAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY LEPAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY LEPAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY LEPAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY LEPAIN
Products information THIERRY LEPAIN

BTW identificatienummer (tax): BE08099365234
Ondernemingsnummer: 3556243896
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY LEPAIN
(Get full report from official database of BE for THIERRY LEPAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY LEPAIN
Addition kinds of activities for THIERRY LEPAIN

108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
516907. Chemische additieven | Chemical additives
28690102. Amylalcohol | Amyl alcohol

Werken bij THIERRY LEPAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY LEPAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY LEPAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY LEPAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van THIERRY LEPAIN in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY LEPAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY LEPAIN. Laat een reactie achter voor THIERRY LEPAIN. THIERRY LEPAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY LEPAIN. Leave a respond for THIERRY LEPAIN. THIERRY LEPAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY LEPAIN op de google maps. Adres en contacten THIERRY LEPAIN
Location of THIERRY LEPAIN on the google maps. Address and contacts of THIERRY LEPAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY LEPAIN THIERRY LEPAIN: Cantine (La) | FRANCESCO SCICHILONE | HOTEL MONTANA | Home Elec (New) SA | CAF? GOLDEN ROCK

Other related companies as THIERRY LEPAIN: Cantine (La) | FRANCESCO SCICHILONE | HOTEL MONTANA | Home Elec (New) SA | CAF? GOLDEN ROCK

THIERRY LEPAIN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY LEPAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08099365234. Het bedrijf THIERRY LEPAIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA HULPE 145; 1331; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van THIERRY LEPAIN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY LEPAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY LEPAIN, openstaande posities, locatie van THIERRY LEPAIN op de kaart.

THIERRY LEPAIN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY LEPAIN, company assigned to the tax number BE08099365234. The company THIERRY LEPAIN is located at the address: RUE DE LA HULPE 145; 1331; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of THIERRY LEPAIN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY LEPAIN is not available. You also can look at reviews of THIERRY LEPAIN, open positions, location of THIERRY LEPAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY LEPAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY LEPAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY LEPAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY LEPAIN, employees, financial statistics.