ROGER DENTZ

Contactgegevens ROGER DENTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DENTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DENTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU SPELEU 4; 6960; MANHAY, België

Telefoon (phone): 86455536 (+32-86455536) 86455536 (+32-86455536)

Fax (fax): +32 (10) 870-42-34 +32 (10) 870-42-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DENTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DENTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DENTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DENTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DENTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DENTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DENTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DENTZ
Products information ROGER DENTZ

BTW identificatienummer (tax): BE06834014892
Ondernemingsnummer: 9279296875
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DENTZ
(Get full report from official database of BE for ROGER DENTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DENTZ
Addition kinds of activities for ROGER DENTZ

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
12410200. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
46199902. Slurry pipeline operatie | Slurry pipeline operation
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij ROGER DENTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DENTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DENTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DENTZ. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

Zoek naar antwoorden van ROGER DENTZ in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DENTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DENTZ. Laat een reactie achter voor ROGER DENTZ. ROGER DENTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DENTZ. Leave a respond for ROGER DENTZ. ROGER DENTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DENTZ op de google maps. Adres en contacten ROGER DENTZ
Location of ROGER DENTZ on the google maps. Address and contacts of ROGER DENTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DENTZ ROGER DENTZ: ANDRE CALLENS | GARAGE SALVATORE | Huart Frédéric | DE BEULE GEBRS | PHARMACIE D'ORMEIGNIES

Other related companies as ROGER DENTZ: ANDRE CALLENS | GARAGE SALVATORE | Huart Frédéric | DE BEULE GEBRS | PHARMACIE D'ORMEIGNIES

ROGER DENTZ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DENTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834014892. Het bedrijf ROGER DENTZ bevindt zich op het adres: CHEMIN DU SPELEU 4; 6960; MANHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ROGER DENTZ is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DENTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DENTZ, openstaande posities, locatie van ROGER DENTZ op de kaart.

ROGER DENTZ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DENTZ, company assigned to the tax number BE06834014892. The company ROGER DENTZ is located at the address: CHEMIN DU SPELEU 4; 6960; MANHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ROGER DENTZ is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DENTZ is not available. You also can look at reviews of ROGER DENTZ, open positions, location of ROGER DENTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DENTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DENTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DENTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DENTZ, employees, financial statistics.