RHR-INDUSTRIES

Contactgegevens RHR-INDUSTRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RHR-INDUSTRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RHR-INDUSTRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSESTRAAT 484; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51222943 (+32-51222943) 51222943 (+32-51222943)

Fax (fax): +32 (60) 906-39-39 +32 (60) 906-39-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RHR-INDUSTRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RHR-INDUSTRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RHR-INDUSTRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RHR-INDUSTRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RHR-INDUSTRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RHR-INDUSTRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RHR-INDUSTRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RHR-INDUSTRIES
Products information RHR-INDUSTRIES

BTW identificatienummer (tax): BE05838653564
Ondernemingsnummer: 3810302734
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RHR-INDUSTRIES
(Get full report from official database of BE for RHR-INDUSTRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RHR-INDUSTRIES
Addition kinds of activities for RHR-INDUSTRIES

34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35310100. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments

Werken bij RHR-INDUSTRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RHR-INDUSTRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RHR-INDUSTRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RHR-INDUSTRIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van RHR-INDUSTRIES in sociale netwerken
Look for responds of RHR-INDUSTRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RHR-INDUSTRIES. Laat een reactie achter voor RHR-INDUSTRIES. RHR-INDUSTRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RHR-INDUSTRIES. Leave a respond for RHR-INDUSTRIES. RHR-INDUSTRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RHR-INDUSTRIES op de google maps. Adres en contacten RHR-INDUSTRIES
Location of RHR-INDUSTRIES on the google maps. Address and contacts of RHR-INDUSTRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come RHR-INDUSTRIES RHR-INDUSTRIES: Degraeve P | NICOLAS JACOB | BOULANGERIE HENROT | BEATRIJS COOLS | HET HALF KIEKEN

Other related companies as RHR-INDUSTRIES: Degraeve P | NICOLAS JACOB | BOULANGERIE HENROT | BEATRIJS COOLS | HET HALF KIEKEN

RHR-INDUSTRIES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RHR-INDUSTRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838653564. Het bedrijf RHR-INDUSTRIES bevindt zich op het adres: IEPERSESTRAAT 484; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van RHR-INDUSTRIES is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RHR-INDUSTRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RHR-INDUSTRIES, openstaande posities, locatie van RHR-INDUSTRIES op de kaart.

RHR-INDUSTRIES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RHR-INDUSTRIES, company assigned to the tax number BE05838653564. The company RHR-INDUSTRIES is located at the address: IEPERSESTRAAT 484; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of RHR-INDUSTRIES is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RHR-INDUSTRIES is not available. You also can look at reviews of RHR-INDUSTRIES, open positions, location of RHR-INDUSTRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RHR-INDUSTRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RHR-INDUSTRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RHR-INDUSTRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RHR-INDUSTRIES, employees, financial statistics.