PASCAL VAN BELLEGHEM

Contactgegevens PASCAL VAN BELLEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL VAN BELLEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL VAN BELLEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZESTRAAT 56BA; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93750047 (+32-93750047) 93750047 (+32-93750047)

Fax (fax): +32 (4) 585-71-95 +32 (4) 585-71-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL VAN BELLEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL VAN BELLEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL VAN BELLEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL VAN BELLEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL VAN BELLEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL VAN BELLEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL VAN BELLEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL VAN BELLEGHEM
Products information PASCAL VAN BELLEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09679748535
Ondernemingsnummer: 1034332275
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL VAN BELLEGHEM
(Get full report from official database of BE for PASCAL VAN BELLEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL VAN BELLEGHEM
Addition kinds of activities for PASCAL VAN BELLEGHEM

14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij PASCAL VAN BELLEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL VAN BELLEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL VAN BELLEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL VAN BELLEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van PASCAL VAN BELLEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL VAN BELLEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL VAN BELLEGHEM. Laat een reactie achter voor PASCAL VAN BELLEGHEM. PASCAL VAN BELLEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL VAN BELLEGHEM. Leave a respond for PASCAL VAN BELLEGHEM. PASCAL VAN BELLEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL VAN BELLEGHEM op de google maps. Adres en contacten PASCAL VAN BELLEGHEM
Location of PASCAL VAN BELLEGHEM on the google maps. Address and contacts of PASCAL VAN BELLEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL VAN BELLEGHEM PASCAL VAN BELLEGHEM: HUIS HEMERYCK-VANNESTE | Wauters & Zonen BVBA | Maxitruck Finance and Lease NV | GAR VERHEYDEN RONY | Vandekerckhove Ph

Other related companies as PASCAL VAN BELLEGHEM: HUIS HEMERYCK-VANNESTE | Wauters & Zonen BVBA | Maxitruck Finance and Lease NV | GAR VERHEYDEN RONY | Vandekerckhove Ph

PASCAL VAN BELLEGHEM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL VAN BELLEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09679748535. Het bedrijf PASCAL VAN BELLEGHEM bevindt zich op het adres: ROZESTRAAT 56BA; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PASCAL VAN BELLEGHEM is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL VAN BELLEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL VAN BELLEGHEM, openstaande posities, locatie van PASCAL VAN BELLEGHEM op de kaart.

PASCAL VAN BELLEGHEM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL VAN BELLEGHEM, company assigned to the tax number BE09679748535. The company PASCAL VAN BELLEGHEM is located at the address: ROZESTRAAT 56BA; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PASCAL VAN BELLEGHEM is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL VAN BELLEGHEM is not available. You also can look at reviews of PASCAL VAN BELLEGHEM, open positions, location of PASCAL VAN BELLEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL VAN BELLEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL VAN BELLEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL VAN BELLEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL VAN BELLEGHEM, employees, financial statistics.