PASCAL DE RIDDER

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PASCAL DE RIDDER
Private companiesTobacco Products • PASCAL DE RIDDER

Contactgegevens PASCAL DE RIDDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL DE RIDDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL DE RIDDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMELWEG 8; 9473; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53680374 (+32-53680374) 53680374 (+32-53680374)

Fax (fax): +32 (87) 558-22-45 +32 (87) 558-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL DE RIDDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL DE RIDDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL DE RIDDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL DE RIDDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL DE RIDDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL DE RIDDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL DE RIDDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL DE RIDDER
Products information PASCAL DE RIDDER

BTW identificatienummer (tax): BE02636413574
Ondernemingsnummer: 2626251220
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL DE RIDDER
(Get full report from official database of BE for PASCAL DE RIDDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL DE RIDDER
Addition kinds of activities for PASCAL DE RIDDER

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec

Werken bij PASCAL DE RIDDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL DE RIDDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL DE RIDDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL DE RIDDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van PASCAL DE RIDDER in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL DE RIDDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL DE RIDDER. Laat een reactie achter voor PASCAL DE RIDDER. PASCAL DE RIDDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL DE RIDDER. Leave a respond for PASCAL DE RIDDER. PASCAL DE RIDDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL DE RIDDER op de google maps. Adres en contacten PASCAL DE RIDDER
Location of PASCAL DE RIDDER on the google maps. Address and contacts of PASCAL DE RIDDER

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL DE RIDDER PASCAL DE RIDDER: FLDAMIXA NV | FA. BROEDERS | Naessens Willy Industriebouw | Daytona | Degraef R

Other related companies as PASCAL DE RIDDER: FLDAMIXA NV | FA. BROEDERS | Naessens Willy Industriebouw | Daytona | Degraef R

PASCAL DE RIDDER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL DE RIDDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636413574. Het bedrijf PASCAL DE RIDDER bevindt zich op het adres: KEMELWEG 8; 9473; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PASCAL DE RIDDER is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL DE RIDDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL DE RIDDER, openstaande posities, locatie van PASCAL DE RIDDER op de kaart.

PASCAL DE RIDDER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL DE RIDDER, company assigned to the tax number BE02636413574. The company PASCAL DE RIDDER is located at the address: KEMELWEG 8; 9473; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PASCAL DE RIDDER is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL DE RIDDER is not available. You also can look at reviews of PASCAL DE RIDDER, open positions, location of PASCAL DE RIDDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL DE RIDDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL DE RIDDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL DE RIDDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL DE RIDDER, employees, financial statistics.