PAINBLANC-CAROLO +

Contactgegevens PAINBLANC-CAROLO +: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAINBLANC-CAROLO +: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAINBLANC-CAROLO +

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LES-RUELLES 94; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71381152 (+32-71381152) 71381152 (+32-71381152)

Fax (fax): +32 (16) 772-28-79 +32 (16) 772-28-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAINBLANC-CAROLO +: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAINBLANC-CAROLO +"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAINBLANC-CAROLO +"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAINBLANC-CAROLO +, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAINBLANC-CAROLO +. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAINBLANC-CAROLO +, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAINBLANC-CAROLO +. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAINBLANC-CAROLO +
Products information PAINBLANC-CAROLO +

BTW identificatienummer (tax): BE09823669433
Ondernemingsnummer: 6851593017
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAINBLANC-CAROLO +
(Get full report from official database of BE for PAINBLANC-CAROLO +)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAINBLANC-CAROLO +
Addition kinds of activities for PAINBLANC-CAROLO +

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
202100. Creamery boter | Creamery butter
35360200. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
36129903. Vibrators, interrupter | Vibrators, interrupter
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
53999904. Duty-free winkels | Duty-free stores
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops

Werken bij PAINBLANC-CAROLO +: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAINBLANC-CAROLO +: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAINBLANC-CAROLO +. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAINBLANC-CAROLO +. Looking for open vacancies in other companies

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van PAINBLANC-CAROLO + in sociale netwerken
Look for responds of PAINBLANC-CAROLO + in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAINBLANC-CAROLO +. Laat een reactie achter voor PAINBLANC-CAROLO +. PAINBLANC-CAROLO + bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAINBLANC-CAROLO +. Leave a respond for PAINBLANC-CAROLO +. PAINBLANC-CAROLO + on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAINBLANC-CAROLO + op de google maps. Adres en contacten PAINBLANC-CAROLO +
Location of PAINBLANC-CAROLO + on the google maps. Address and contacts of PAINBLANC-CAROLO +

Andere gerelateerde bedrijven als come PAINBLANC-CAROLO + PAINBLANC-CAROLO +: BBL | L'ARLECCHINO | JAN VAN SEGHBROECK | A.P.C. | Cipriano M

Other related companies as PAINBLANC-CAROLO +: BBL | L'ARLECCHINO | JAN VAN SEGHBROECK | A.P.C. | Cipriano M

PAINBLANC-CAROLO + is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAINBLANC-CAROLO +, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823669433. Het bedrijf PAINBLANC-CAROLO + bevindt zich op het adres: RUE LES-RUELLES 94; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van PAINBLANC-CAROLO + is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAINBLANC-CAROLO + is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAINBLANC-CAROLO +, openstaande posities, locatie van PAINBLANC-CAROLO + op de kaart.

PAINBLANC-CAROLO + is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAINBLANC-CAROLO +, company assigned to the tax number BE09823669433. The company PAINBLANC-CAROLO + is located at the address: RUE LES-RUELLES 94; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of PAINBLANC-CAROLO + is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAINBLANC-CAROLO + is not available. You also can look at reviews of PAINBLANC-CAROLO +, open positions, location of PAINBLANC-CAROLO + on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAINBLANC-CAROLO +, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAINBLANC-CAROLO +, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAINBLANC-CAROLO +, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAINBLANC-CAROLO +, employees, financial statistics.