NETWORK CABLING SOLUTION

Contactgegevens NETWORK CABLING SOLUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETWORK CABLING SOLUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETWORK CABLING SOLUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AU FONDS R?CE 38; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19330152 (+32-19330152) 19330152 (+32-19330152)

Fax (fax): +32 (68) 234-33-74 +32 (68) 234-33-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETWORK CABLING SOLUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETWORK CABLING SOLUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETWORK CABLING SOLUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETWORK CABLING SOLUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETWORK CABLING SOLUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETWORK CABLING SOLUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETWORK CABLING SOLUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETWORK CABLING SOLUTION
Products information NETWORK CABLING SOLUTION

BTW identificatienummer (tax): BE04686462402
Ondernemingsnummer: 6618682861
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETWORK CABLING SOLUTION
(Get full report from official database of BE for NETWORK CABLING SOLUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETWORK CABLING SOLUTION
Addition kinds of activities for NETWORK CABLING SOLUTION

22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
57190104. aardewerk | Crockery
58129902. cafe | Cafe
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning

Werken bij NETWORK CABLING SOLUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETWORK CABLING SOLUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETWORK CABLING SOLUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETWORK CABLING SOLUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent verkoop slagerij met ervaring (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak regio Ingelmunster zijn wij op zoek naar een jobstudent om te starten 4/8. Je kan ook af en toe bijspringen tijden het schooljaar. Je bedient de klanten in de winkel met de glimlach. Daarnaast help je mee bereidingen te maken. Je hebt reeds ervaring in een slagerij.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van NETWORK CABLING SOLUTION in sociale netwerken
Look for responds of NETWORK CABLING SOLUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETWORK CABLING SOLUTION. Laat een reactie achter voor NETWORK CABLING SOLUTION. NETWORK CABLING SOLUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETWORK CABLING SOLUTION. Leave a respond for NETWORK CABLING SOLUTION. NETWORK CABLING SOLUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETWORK CABLING SOLUTION op de google maps. Adres en contacten NETWORK CABLING SOLUTION
Location of NETWORK CABLING SOLUTION on the google maps. Address and contacts of NETWORK CABLING SOLUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come NETWORK CABLING SOLUTION NETWORK CABLING SOLUTION: FEESTSERVICE VAN DER STEEN | TOP CLEAN SERVICE | BART SMETS | ABC BUREAU HENNUY | N.T.I. NEDERLANDS TAALINTITUUT

Other related companies as NETWORK CABLING SOLUTION: FEESTSERVICE VAN DER STEEN | TOP CLEAN SERVICE | BART SMETS | ABC BUREAU HENNUY | N.T.I. NEDERLANDS TAALINTITUUT

NETWORK CABLING SOLUTION is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETWORK CABLING SOLUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04686462402. Het bedrijf NETWORK CABLING SOLUTION bevindt zich op het adres: AU FONDS R?CE 38; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van NETWORK CABLING SOLUTION is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETWORK CABLING SOLUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETWORK CABLING SOLUTION, openstaande posities, locatie van NETWORK CABLING SOLUTION op de kaart.

NETWORK CABLING SOLUTION is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETWORK CABLING SOLUTION, company assigned to the tax number BE04686462402. The company NETWORK CABLING SOLUTION is located at the address: AU FONDS R?CE 38; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of NETWORK CABLING SOLUTION is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NETWORK CABLING SOLUTION is not available. You also can look at reviews of NETWORK CABLING SOLUTION, open positions, location of NETWORK CABLING SOLUTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETWORK CABLING SOLUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETWORK CABLING SOLUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETWORK CABLING SOLUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETWORK CABLING SOLUTION, employees, financial statistics.