MARIO SPITALERI

Contactgegevens MARIO SPITALERI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIO SPITALERI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIO SPITALERI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NIVELLES 21; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64558375 (+32-64558375) 64558375 (+32-64558375)

Fax (fax): +32 (53) 368-43-69 +32 (53) 368-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIO SPITALERI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIO SPITALERI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIO SPITALERI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIO SPITALERI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIO SPITALERI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIO SPITALERI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIO SPITALERI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIO SPITALERI
Products information MARIO SPITALERI

BTW identificatienummer (tax): BE09953857421
Ondernemingsnummer: 4109954833
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIO SPITALERI
(Get full report from official database of BE for MARIO SPITALERI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIO SPITALERI
Addition kinds of activities for MARIO SPITALERI

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)

Werken bij MARIO SPITALERI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIO SPITALERI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIO SPITALERI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIO SPITALERI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van MARIO SPITALERI in sociale netwerken
Look for responds of MARIO SPITALERI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIO SPITALERI. Laat een reactie achter voor MARIO SPITALERI. MARIO SPITALERI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIO SPITALERI. Leave a respond for MARIO SPITALERI. MARIO SPITALERI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIO SPITALERI op de google maps. Adres en contacten MARIO SPITALERI
Location of MARIO SPITALERI on the google maps. Address and contacts of MARIO SPITALERI

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIO SPITALERI MARIO SPITALERI: ROBERT DEBATTY | Clément L | Sobry | GERALD SCHELFHOUT | Aux Copies SPRL

Other related companies as MARIO SPITALERI: ROBERT DEBATTY | Clément L | Sobry | GERALD SCHELFHOUT | Aux Copies SPRL

MARIO SPITALERI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIO SPITALERI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09953857421. Het bedrijf MARIO SPITALERI bevindt zich op het adres: RUE DE NIVELLES 21; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van MARIO SPITALERI is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIO SPITALERI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIO SPITALERI, openstaande posities, locatie van MARIO SPITALERI op de kaart.

MARIO SPITALERI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIO SPITALERI, company assigned to the tax number BE09953857421. The company MARIO SPITALERI is located at the address: RUE DE NIVELLES 21; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of MARIO SPITALERI is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIO SPITALERI is not available. You also can look at reviews of MARIO SPITALERI, open positions, location of MARIO SPITALERI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIO SPITALERI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIO SPITALERI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIO SPITALERI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIO SPITALERI, employees, financial statistics.