LUC LEURS

Contactgegevens LUC LEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC LEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC LEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEYVENSTRAAT 60; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89473217 (+32-89473217) 89473217 (+32-89473217)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC LEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC LEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC LEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC LEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC LEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC LEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC LEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC LEURS
Products information LUC LEURS

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC LEURS
(Get full report from official database of BE for LUC LEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC LEURS
Addition kinds of activities for LUC LEURS

223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
14990602. Veenbouw | Peat mining
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
30810105. Polyvinyl film en vel | Polyvinyl film and sheet
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij LUC LEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC LEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC LEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC LEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Production engineer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van LUC LEURS in sociale netwerken
Look for responds of LUC LEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC LEURS. Laat een reactie achter voor LUC LEURS. LUC LEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC LEURS. Leave a respond for LUC LEURS. LUC LEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC LEURS op de google maps. Adres en contacten LUC LEURS
Location of LUC LEURS on the google maps. Address and contacts of LUC LEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC LEURS LUC LEURS: Vyta | Banque Bruxelles Lambert SA | HUIS INGO COOHN | ALAIN PELLUS | Badano Sandro

Other related companies as LUC LEURS: Vyta | Banque Bruxelles Lambert SA | HUIS INGO COOHN | ALAIN PELLUS | Badano Sandro

LUC LEURS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC LEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf LUC LEURS bevindt zich op het adres: STEYVENSTRAAT 60; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van LUC LEURS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC LEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC LEURS, openstaande posities, locatie van LUC LEURS op de kaart.

LUC LEURS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC LEURS, company assigned to the tax number BE08608581542. The company LUC LEURS is located at the address: STEYVENSTRAAT 60; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of LUC LEURS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC LEURS is not available. You also can look at reviews of LUC LEURS, open positions, location of LUC LEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC LEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC LEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC LEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC LEURS, employees, financial statistics.