LOOSE PETER

Contactgegevens LOOSE PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOSE PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOSE PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BECKHOFSTRAAT 90; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50220368 (+32-50220368) 50220368 (+32-50220368)

Fax (fax): +32 (67) 977-43-54 +32 (67) 977-43-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOSE PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOSE PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOSE PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOSE PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOSE PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOSE PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOSE PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOSE PETER
Products information LOOSE PETER

BTW identificatienummer (tax): BE08864837646
Ondernemingsnummer: 6689270019
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOSE PETER
(Get full report from official database of BE for LOOSE PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOSE PETER
Addition kinds of activities for LOOSE PETER

508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij LOOSE PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOSE PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOSE PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOSE PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van LOOSE PETER in sociale netwerken
Look for responds of LOOSE PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOSE PETER. Laat een reactie achter voor LOOSE PETER. LOOSE PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOSE PETER. Leave a respond for LOOSE PETER. LOOSE PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOSE PETER op de google maps. Adres en contacten LOOSE PETER
Location of LOOSE PETER on the google maps. Address and contacts of LOOSE PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOSE PETER LOOSE PETER: BEENHOUWERIJ DIRK | VICTOR PRETI | EUROP. DYNAMICS BRUSSELS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | VITAS GROEP

Other related companies as LOOSE PETER: BEENHOUWERIJ DIRK | VICTOR PRETI | EUROP. DYNAMICS BRUSSELS | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | VITAS GROEP

LOOSE PETER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOSE PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864837646. Het bedrijf LOOSE PETER bevindt zich op het adres: BECKHOFSTRAAT 90; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van LOOSE PETER is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOSE PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOSE PETER, openstaande posities, locatie van LOOSE PETER op de kaart.

LOOSE PETER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOSE PETER, company assigned to the tax number BE08864837646. The company LOOSE PETER is located at the address: BECKHOFSTRAAT 90; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of LOOSE PETER is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOSE PETER is not available. You also can look at reviews of LOOSE PETER, open positions, location of LOOSE PETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOSE PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOSE PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOSE PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOSE PETER, employees, financial statistics.