JOHANN JENCHENNE

Contactgegevens JOHANN JENCHENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANN JENCHENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANN JENCHENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PLEIN VENT 6; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80445374 (+32-80445374) 80445374 (+32-80445374)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANN JENCHENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANN JENCHENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANN JENCHENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANN JENCHENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANN JENCHENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANN JENCHENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANN JENCHENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANN JENCHENNE
Products information JOHANN JENCHENNE

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANN JENCHENNE
(Get full report from official database of BE for JOHANN JENCHENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANN JENCHENNE
Addition kinds of activities for JOHANN JENCHENNE

508703. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec

Werken bij JOHANN JENCHENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANN JENCHENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANN JENCHENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANN JENCHENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

Zoek naar antwoorden van JOHANN JENCHENNE in sociale netwerken
Look for responds of JOHANN JENCHENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANN JENCHENNE. Laat een reactie achter voor JOHANN JENCHENNE. JOHANN JENCHENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANN JENCHENNE. Leave a respond for JOHANN JENCHENNE. JOHANN JENCHENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANN JENCHENNE op de google maps. Adres en contacten JOHANN JENCHENNE
Location of JOHANN JENCHENNE on the google maps. Address and contacts of JOHANN JENCHENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANN JENCHENNE JOHANN JENCHENNE: C I C | DVD Design | Lambrecht L | E. & R. | U.B.I.C.

Other related companies as JOHANN JENCHENNE: C I C | DVD Design | Lambrecht L | E. & R. | U.B.I.C.

JOHANN JENCHENNE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANN JENCHENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf JOHANN JENCHENNE bevindt zich op het adres: RUE DU PLEIN VENT 6; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van JOHANN JENCHENNE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANN JENCHENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANN JENCHENNE, openstaande posities, locatie van JOHANN JENCHENNE op de kaart.

JOHANN JENCHENNE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANN JENCHENNE, company assigned to the tax number BE09435028076. The company JOHANN JENCHENNE is located at the address: RUE DU PLEIN VENT 6; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of JOHANN JENCHENNE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANN JENCHENNE is not available. You also can look at reviews of JOHANN JENCHENNE, open positions, location of JOHANN JENCHENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANN JENCHENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANN JENCHENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANN JENCHENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANN JENCHENNE, employees, financial statistics.