JOHAN DEVLAMYNCK

Contactgegevens JOHAN DEVLAMYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DEVLAMYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DEVLAMYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE ROESELARESTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51487334 (+32-51487334) 51487334 (+32-51487334)

Fax (fax): +32 (81) 670-32-70 +32 (81) 670-32-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DEVLAMYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DEVLAMYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DEVLAMYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DEVLAMYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DEVLAMYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DEVLAMYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DEVLAMYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DEVLAMYNCK
Products information JOHAN DEVLAMYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE01946197509
Ondernemingsnummer: 7515991210
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DEVLAMYNCK
(Get full report from official database of BE for JOHAN DEVLAMYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DEVLAMYNCK
Addition kinds of activities for JOHAN DEVLAMYNCK

253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
07519903. Diensten tonen, vee | Showing services, livestock
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
34219902. Swords | Swords

Werken bij JOHAN DEVLAMYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DEVLAMYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DEVLAMYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DEVLAMYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van JOHAN DEVLAMYNCK in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DEVLAMYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DEVLAMYNCK. Laat een reactie achter voor JOHAN DEVLAMYNCK. JOHAN DEVLAMYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DEVLAMYNCK. Leave a respond for JOHAN DEVLAMYNCK. JOHAN DEVLAMYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DEVLAMYNCK op de google maps. Adres en contacten JOHAN DEVLAMYNCK
Location of JOHAN DEVLAMYNCK on the google maps. Address and contacts of JOHAN DEVLAMYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DEVLAMYNCK JOHAN DEVLAMYNCK: DE ZWARTE DUIVELS | LE TASTEVIN | DE PAUW & DE BRANDT | ACCENT | JOHN DEBACKER

Other related companies as JOHAN DEVLAMYNCK: DE ZWARTE DUIVELS | LE TASTEVIN | DE PAUW & DE BRANDT | ACCENT | JOHN DEBACKER

JOHAN DEVLAMYNCK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DEVLAMYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01946197509. Het bedrijf JOHAN DEVLAMYNCK bevindt zich op het adres: GROTE ROESELARESTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van JOHAN DEVLAMYNCK is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DEVLAMYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DEVLAMYNCK, openstaande posities, locatie van JOHAN DEVLAMYNCK op de kaart.

JOHAN DEVLAMYNCK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DEVLAMYNCK, company assigned to the tax number BE01946197509. The company JOHAN DEVLAMYNCK is located at the address: GROTE ROESELARESTRAAT 2; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of JOHAN DEVLAMYNCK is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DEVLAMYNCK is not available. You also can look at reviews of JOHAN DEVLAMYNCK, open positions, location of JOHAN DEVLAMYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DEVLAMYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DEVLAMYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DEVLAMYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DEVLAMYNCK, employees, financial statistics.