Placotec C/O Bianchi Machado

Contactgegevens Placotec C/O Bianchi Machado: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Placotec C/O Bianchi Machado: address, phone, fax, email, website, opening hours

Placotec C/O Bianchi Machado

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Genève 4701 1030 Schaarbeek, België

Telefoon (phone): +32 (4) 745-75-86 +32 (4) 745-75-86

Fax (fax): +32 (55) 466-10-73 +32 (55) 466-10-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Placotec C/O Bianchi Machado: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Placotec C/O Bianchi Machado"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Placotec C/O Bianchi Machado"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Placotec C/O Bianchi Machado, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Placotec C/O Bianchi Machado. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Placotec C/O Bianchi Machado, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Placotec C/O Bianchi Machado. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Placotec C/O Bianchi Machado
Products information Placotec C/O Bianchi Machado

BTW identificatienummer (tax): BE09536376953
Ondernemingsnummer: 1319427490
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Placotec C/O Bianchi Machado zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Placotec C/O Bianchi Machado
(Get full report from official database of BE for Placotec C/O Bianchi Machado)

Aanvulling soorten activiteiten voor Placotec C/O Bianchi Machado
Addition kinds of activities for Placotec C/O Bianchi Machado

0132. Tabak | Tobacco
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
57120103. Waterbedden en accessoires | Waterbeds and accessories
91110000. Uitvoerende kantoren | Executive offices

Werken bij Placotec C/O Bianchi Machado: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Placotec C/O Bianchi Machado: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Placotec C/O Bianchi Machado. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Placotec C/O Bianchi Machado. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: MAARTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

Zoek naar antwoorden van Placotec C/O Bianchi Machado in sociale netwerken
Look for responds of Placotec C/O Bianchi Machado in social networks

Lees alle opmerkingen voor Placotec C/O Bianchi Machado. Laat een reactie achter voor Placotec C/O Bianchi Machado. Placotec C/O Bianchi Machado bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Placotec C/O Bianchi Machado. Leave a respond for Placotec C/O Bianchi Machado. Placotec C/O Bianchi Machado on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Placotec C/O Bianchi Machado op de google maps. Adres en contacten Placotec C/O Bianchi Machado
Location of Placotec C/O Bianchi Machado on the google maps. Address and contacts of Placotec C/O Bianchi Machado

Andere gerelateerde bedrijven als come Placotec C/O Bianchi Machado Placotec C/O Bianchi Machado: Sergeant M | L'ATELIER | J.P.Lemaire S.A. | ROLAND COENJAARTS | O'COOL

Other related companies as Placotec C/O Bianchi Machado: Sergeant M | L'ATELIER | J.P.Lemaire S.A. | ROLAND COENJAARTS | O'COOL

Placotec C/O Bianchi Machado is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Placotec C/O Bianchi Machado, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09536376953. Het bedrijf Placotec C/O Bianchi Machado bevindt zich op het adres: Rue de Genève 4701 1030 Schaarbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 526,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Placotec C/O Bianchi Machado zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Placotec C/O Bianchi Machado is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Placotec C/O Bianchi Machado is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Placotec C/O Bianchi Machado, openstaande posities, locatie van Placotec C/O Bianchi Machado op de kaart.

Placotec C/O Bianchi Machado is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Placotec C/O Bianchi Machado, company assigned to the tax number BE09536376953. The company Placotec C/O Bianchi Machado is located at the address: Rue de Genève 4701 1030 Schaarbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 526,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Placotec C/O Bianchi Machado were not found.
The main activity of Placotec C/O Bianchi Machado is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Placotec C/O Bianchi Machado is not available. You also can look at reviews of Placotec C/O Bianchi Machado, open positions, location of Placotec C/O Bianchi Machado on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Placotec C/O Bianchi Machado, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Placotec C/O Bianchi Machado, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Placotec C/O Bianchi Machado, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Placotec C/O Bianchi Machado, employees, financial statistics.