HERMAN DE COCK

Contactgegevens HERMAN DE COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN DE COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN DE COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 30; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93681433 (+32-93681433) 93681433 (+32-93681433)

Fax (fax): +32 (63) 502-93-49 +32 (63) 502-93-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN DE COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN DE COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN DE COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN DE COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN DE COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN DE COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN DE COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN DE COCK
Products information HERMAN DE COCK

BTW identificatienummer (tax): BE01028015136
Ondernemingsnummer: 8928009033
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN DE COCK
(Get full report from official database of BE for HERMAN DE COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN DE COCK
Addition kinds of activities for HERMAN DE COCK

5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
011904. Korengewassen | Cereal crop farms
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
34960202. Bandkettingen | Tire chains
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
58120102. Cajun restaurant | Cajun restaurant

Werken bij HERMAN DE COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN DE COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN DE COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN DE COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van HERMAN DE COCK in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN DE COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN DE COCK. Laat een reactie achter voor HERMAN DE COCK. HERMAN DE COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN DE COCK. Leave a respond for HERMAN DE COCK. HERMAN DE COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN DE COCK op de google maps. Adres en contacten HERMAN DE COCK
Location of HERMAN DE COCK on the google maps. Address and contacts of HERMAN DE COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN DE COCK HERMAN DE COCK: Isabelle | RIK VANWILDEMEERSCH | ETIENNE PHILIPPE | Fourmi (La) | NEW CARWASH

Other related companies as HERMAN DE COCK: Isabelle | RIK VANWILDEMEERSCH | ETIENNE PHILIPPE | Fourmi (La) | NEW CARWASH

HERMAN DE COCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN DE COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01028015136. Het bedrijf HERMAN DE COCK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 30; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van HERMAN DE COCK is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN DE COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN DE COCK, openstaande posities, locatie van HERMAN DE COCK op de kaart.

HERMAN DE COCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN DE COCK, company assigned to the tax number BE01028015136. The company HERMAN DE COCK is located at the address: KERKSTRAAT 30; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of HERMAN DE COCK is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN DE COCK is not available. You also can look at reviews of HERMAN DE COCK, open positions, location of HERMAN DE COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN DE COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN DE COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN DE COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN DE COCK, employees, financial statistics.