GEERTS ELECTRO

Contactgegevens GEERTS ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERTS ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERTS ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGBOOMSTEENWEG 110; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36530747 (+32-36530747) 36530747 (+32-36530747)

Fax (fax): +32 (57) 851-92-15 +32 (57) 851-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERTS ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERTS ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERTS ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERTS ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERTS ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERTS ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERTS ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERTS ELECTRO
Products information GEERTS ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERTS ELECTRO
(Get full report from official database of BE for GEERTS ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERTS ELECTRO
Addition kinds of activities for GEERTS ELECTRO

14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
24110302. Pulpwood Camp gebruikt geen pulpmolen op dezelfde locatie | Pulpwood camp not operating a pulp mill at same site
28920209. Buskruit | Gunpowder
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
50729908. Plank of lichte hardware | Shelf or light hardware
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts

Werken bij GEERTS ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERTS ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERTS ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERTS ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Operator Filler (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productiemedewerker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van GEERTS ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of GEERTS ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERTS ELECTRO. Laat een reactie achter voor GEERTS ELECTRO. GEERTS ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERTS ELECTRO. Leave a respond for GEERTS ELECTRO. GEERTS ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERTS ELECTRO op de google maps. Adres en contacten GEERTS ELECTRO
Location of GEERTS ELECTRO on the google maps. Address and contacts of GEERTS ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERTS ELECTRO GEERTS ELECTRO: INSTITUT OCEANE | Batinet | CREDIT PROFESSIONNEL INTERFEDERAL SCRL | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS | DUMONT PIERRE

Other related companies as GEERTS ELECTRO: INSTITUT OCEANE | Batinet | CREDIT PROFESSIONNEL INTERFEDERAL SCRL | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS | DUMONT PIERRE

GEERTS ELECTRO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERTS ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf GEERTS ELECTRO bevindt zich op het adres: HOOGBOOMSTEENWEG 110; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van GEERTS ELECTRO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERTS ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERTS ELECTRO, openstaande posities, locatie van GEERTS ELECTRO op de kaart.

GEERTS ELECTRO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERTS ELECTRO, company assigned to the tax number BE01709716796. The company GEERTS ELECTRO is located at the address: HOOGBOOMSTEENWEG 110; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of GEERTS ELECTRO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERTS ELECTRO is not available. You also can look at reviews of GEERTS ELECTRO, open positions, location of GEERTS ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERTS ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERTS ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERTS ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERTS ELECTRO, employees, financial statistics.