GEERT GALAUDE

Contactgegevens GEERT GALAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT GALAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT GALAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINGENSESTEENWEG 100; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404024 (+32-51404024) 51404024 (+32-51404024)

Fax (fax): +32 (53) 261-73-92 +32 (53) 261-73-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT GALAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT GALAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT GALAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT GALAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT GALAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT GALAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT GALAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT GALAUDE
Products information GEERT GALAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE01343322753
Ondernemingsnummer: 1680328369
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT GALAUDE
(Get full report from official database of BE for GEERT GALAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT GALAUDE
Addition kinds of activities for GEERT GALAUDE

513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
02790201. Volière | Aviary
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
31990205. Welders 'jassen, leggings en mouwen: leer | Welders' jackets, leggings, and sleeves: leather
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij GEERT GALAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT GALAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT GALAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT GALAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van GEERT GALAUDE in sociale netwerken
Look for responds of GEERT GALAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT GALAUDE. Laat een reactie achter voor GEERT GALAUDE. GEERT GALAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT GALAUDE. Leave a respond for GEERT GALAUDE. GEERT GALAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT GALAUDE op de google maps. Adres en contacten GEERT GALAUDE
Location of GEERT GALAUDE on the google maps. Address and contacts of GEERT GALAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT GALAUDE GEERT GALAUDE: FLALGEMENE METAALCONSTRUCTIES BVBA | ESPACE BEAUTY COIFFURE FRANCIS | L. VERECKEN | Nokta bvba | MARIE-FRANCE BOXSTAEL

Other related companies as GEERT GALAUDE: FLALGEMENE METAALCONSTRUCTIES BVBA | ESPACE BEAUTY COIFFURE FRANCIS | L. VERECKEN | Nokta bvba | MARIE-FRANCE BOXSTAEL

GEERT GALAUDE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT GALAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343322753. Het bedrijf GEERT GALAUDE bevindt zich op het adres: WINGENSESTEENWEG 100; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van GEERT GALAUDE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT GALAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT GALAUDE, openstaande posities, locatie van GEERT GALAUDE op de kaart.

GEERT GALAUDE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT GALAUDE, company assigned to the tax number BE01343322753. The company GEERT GALAUDE is located at the address: WINGENSESTEENWEG 100; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of GEERT GALAUDE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT GALAUDE is not available. You also can look at reviews of GEERT GALAUDE, open positions, location of GEERT GALAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT GALAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT GALAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT GALAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT GALAUDE, employees, financial statistics.