Arteva Construct BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Arteva Construct BVBA
Private companiesBusiness Services • Arteva Construct BVBA

Contactgegevens Arteva Construct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arteva Construct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arteva Construct BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Bosstraat 25 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver), België

Telefoon (phone): +32 (15) 214-31-29 +32 (15) 214-31-29

Fax (fax): +32 (50) 490-61-70 +32 (50) 490-61-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arteva Construct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arteva Construct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arteva Construct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arteva Construct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arteva Construct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arteva Construct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arteva Construct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arteva Construct BVBA
Products information Arteva Construct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08486083984
Ondernemingsnummer: 6614837646
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Arteva Construct BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arteva Construct BVBA
(Get full report from official database of BE for Arteva Construct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arteva Construct BVBA
Addition kinds of activities for Arteva Construct BVBA

336600. Kopergieterijen | Copper foundries
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
31110302. Currying van leer | Currying of leather
51599901. varkenshaar | Bristles
75390302. Alternators en generatoren, herbouwen en repareren | Alternators and generators, rebuilding and repair
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij Arteva Construct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arteva Construct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arteva Construct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arteva Construct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • All-round Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: E-EUROTECH

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Arteva Construct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arteva Construct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arteva Construct BVBA. Laat een reactie achter voor Arteva Construct BVBA. Arteva Construct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arteva Construct BVBA. Leave a respond for Arteva Construct BVBA. Arteva Construct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arteva Construct BVBA op de google maps. Adres en contacten Arteva Construct BVBA
Location of Arteva Construct BVBA on the google maps. Address and contacts of Arteva Construct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arteva Construct BVBA Arteva Construct BVBA: Van Peteghem J | De Clippel F | Himic O | CAR2CAR | MBARGA, FERDINAND

Other related companies as Arteva Construct BVBA: Van Peteghem J | De Clippel F | Himic O | CAR2CAR | MBARGA, FERDINAND

Arteva Construct BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is Arteva Construct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08486083984. Het bedrijf Arteva Construct BVBA bevindt zich op het adres: Bosstraat 25 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 438,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Arteva Construct BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arteva Construct BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arteva Construct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arteva Construct BVBA, openstaande posities, locatie van Arteva Construct BVBA op de kaart.

Arteva Construct BVBA is a company, that was registered 1992 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is Arteva Construct BVBA, company assigned to the tax number BE08486083984. The company Arteva Construct BVBA is located at the address: Bosstraat 25 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 438,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - House building. Products created in Arteva Construct BVBA were not found.
The main activity of Arteva Construct BVBA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arteva Construct BVBA is not available. You also can look at reviews of Arteva Construct BVBA, open positions, location of Arteva Construct BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arteva Construct BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arteva Construct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arteva Construct BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arteva Construct BVBA, employees, financial statistics.