FLBELGOMINE NV

Contactgegevens FLBELGOMINE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELGOMINE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELGOMINE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilfordkaai 41 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-71-38-01 32-37-71-38-01

Fax (fax): 32-37-71-41-76 32-37-71-41-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELGOMINE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELGOMINE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELGOMINE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELGOMINE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELGOMINE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELGOMINE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELGOMINE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELGOMINE NV
Products information FLBELGOMINE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02767150878
Ondernemingsnummer: 5986968994
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBELGOMINE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels, diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELGOMINE NV
(Get full report from official database of BE for FLBELGOMINE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELGOMINE NV
Addition kinds of activities for FLBELGOMINE NV

3053. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij FLBELGOMINE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELGOMINE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELGOMINE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELGOMINE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van FLBELGOMINE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBELGOMINE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELGOMINE NV. Laat een reactie achter voor FLBELGOMINE NV. FLBELGOMINE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELGOMINE NV. Leave a respond for FLBELGOMINE NV. FLBELGOMINE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELGOMINE NV op de google maps. Adres en contacten FLBELGOMINE NV
Location of FLBELGOMINE NV on the google maps. Address and contacts of FLBELGOMINE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELGOMINE NV FLBELGOMINE NV: SEXY LINE OF CAROLINE | Tournesol (Le) | ASTRO | LES PINS | TRINSY TECHNICS

Other related companies as FLBELGOMINE NV: SEXY LINE OF CAROLINE | Tournesol (Le) | ASTRO | LES PINS | TRINSY TECHNICS

FLBELGOMINE NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELGOMINE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02767150878. Het bedrijf FLBELGOMINE NV bevindt zich op het adres: Wilfordkaai 41 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuels, diesel. Producten gemaakt in FLBELGOMINE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELGOMINE NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELGOMINE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELGOMINE NV, openstaande posities, locatie van FLBELGOMINE NV op de kaart.

FLBELGOMINE NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBELGOMINE NV, company assigned to the tax number BE02767150878. The company FLBELGOMINE NV is located at the address: Wilfordkaai 41 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuels, diesel. Products created in FLBELGOMINE NV were not found.
The main activity of FLBELGOMINE NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELGOMINE NV is not available. You also can look at reviews of FLBELGOMINE NV, open positions, location of FLBELGOMINE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELGOMINE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELGOMINE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELGOMINE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELGOMINE NV, employees, financial statistics.