FUSELEC

Contactgegevens FUSELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUSELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUSELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 19; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71450564 (+32-71450564) 71450564 (+32-71450564)

Fax (fax): +32 (14) 785-55-55 +32 (14) 785-55-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUSELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUSELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUSELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUSELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUSELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUSELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUSELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUSELEC
Products information FUSELEC

BTW identificatienummer (tax): BE01408142089
Ondernemingsnummer: 1758331298
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUSELEC
(Get full report from official database of BE for FUSELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUSELEC
Addition kinds of activities for FUSELEC

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij FUSELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUSELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUSELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUSELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van FUSELEC in sociale netwerken
Look for responds of FUSELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUSELEC. Laat een reactie achter voor FUSELEC. FUSELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUSELEC. Leave a respond for FUSELEC. FUSELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUSELEC op de google maps. Adres en contacten FUSELEC
Location of FUSELEC on the google maps. Address and contacts of FUSELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come FUSELEC FUSELEC: Euroquartetcenter | Garage du Rond Point | Cado Decor | COIFFURE DOMINIQUE | OCEAN TRANSP. INSUR. MUT.

Other related companies as FUSELEC: Euroquartetcenter | Garage du Rond Point | Cado Decor | COIFFURE DOMINIQUE | OCEAN TRANSP. INSUR. MUT.

FUSELEC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUSELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01408142089. Het bedrijf FUSELEC bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 19; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van FUSELEC is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUSELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUSELEC, openstaande posities, locatie van FUSELEC op de kaart.

FUSELEC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUSELEC, company assigned to the tax number BE01408142089. The company FUSELEC is located at the address: RUE DES D?PORT?S 19; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of FUSELEC is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FUSELEC is not available. You also can look at reviews of FUSELEC, open positions, location of FUSELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUSELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUSELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUSELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUSELEC, employees, financial statistics.