Vanderkelen a

Contactgegevens Vanderkelen a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderkelen a: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderkelen a

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Georgette 8 1300 Limal (Wavre), België

Telefoon (phone): +32 (81) 816-86-69 +32 (81) 816-86-69

Fax (fax): +32 (11) 829-51-59 +32 (11) 829-51-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderkelen a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderkelen a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderkelen a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderkelen a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderkelen a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderkelen a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderkelen a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderkelen a
Products information Vanderkelen a

BTW identificatienummer (tax): BE01318603515
Ondernemingsnummer: 6074310302
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Vanderkelen a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderkelen a
(Get full report from official database of BE for Vanderkelen a)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderkelen a
Addition kinds of activities for Vanderkelen a

2892. explosieven | Explosives
267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
79220305. Repertory, weg- of voorraadmaatschappijen: theatraal | Repertory, road or stock companies: theatrical
96319900. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec

Werken bij Vanderkelen a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderkelen a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderkelen a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderkelen a. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Vanderkelen a in sociale netwerken
Look for responds of Vanderkelen a in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderkelen a. Laat een reactie achter voor Vanderkelen a. Vanderkelen a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderkelen a. Leave a respond for Vanderkelen a. Vanderkelen a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderkelen a op de google maps. Adres en contacten Vanderkelen a
Location of Vanderkelen a on the google maps. Address and contacts of Vanderkelen a

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderkelen a Vanderkelen a: Verdonck H | NAESSENS | RODE KRUIS TURNHOUT | EDDY D'HEYGERE | PHARMACIE DEBAY

Other related companies as Vanderkelen a: Verdonck H | NAESSENS | RODE KRUIS TURNHOUT | EDDY D'HEYGERE | PHARMACIE DEBAY

Vanderkelen a is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderkelen a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318603515. Het bedrijf Vanderkelen a bevindt zich op het adres: Avenue Georgette 8 1300 Limal (Wavre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 708,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Vanderkelen a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderkelen a is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderkelen a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderkelen a, openstaande posities, locatie van Vanderkelen a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderkelen a is a company, that was registered 1994 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Vanderkelen a, company assigned to the tax number BE01318603515. The company Vanderkelen a is located at the address: Avenue Georgette 8 1300 Limal (Wavre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 708,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Vanderkelen a were not found.
The main activity of Vanderkelen a is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderkelen a is not available. You also can look at reviews of Vanderkelen a, open positions, location of Vanderkelen a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderkelen a, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderkelen a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderkelen a, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderkelen a, employees, financial statistics.