FE. SERVICE CONFORT

Contactgegevens FE. SERVICE CONFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. SERVICE CONFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. SERVICE CONFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. BARON ALBERT D'HUART 46; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27792067 (+32-27792067) 27792067 (+32-27792067)

Fax (fax): +32 (11) 949-65-76 +32 (11) 949-65-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. SERVICE CONFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. SERVICE CONFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. SERVICE CONFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. SERVICE CONFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. SERVICE CONFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. SERVICE CONFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. SERVICE CONFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. SERVICE CONFORT
Products information FE. SERVICE CONFORT

BTW identificatienummer (tax): BE03913299560
Ondernemingsnummer: 8052673339
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. SERVICE CONFORT
(Get full report from official database of BE for FE. SERVICE CONFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. SERVICE CONFORT
Addition kinds of activities for FE. SERVICE CONFORT

737300. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
39990401. Bont strippen | Fur stripping
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school

Werken bij FE. SERVICE CONFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. SERVICE CONFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. SERVICE CONFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. SERVICE CONFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van FE. SERVICE CONFORT in sociale netwerken
Look for responds of FE. SERVICE CONFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. SERVICE CONFORT. Laat een reactie achter voor FE. SERVICE CONFORT. FE. SERVICE CONFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. SERVICE CONFORT. Leave a respond for FE. SERVICE CONFORT. FE. SERVICE CONFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. SERVICE CONFORT op de google maps. Adres en contacten FE. SERVICE CONFORT
Location of FE. SERVICE CONFORT on the google maps. Address and contacts of FE. SERVICE CONFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. SERVICE CONFORT FE. SERVICE CONFORT: KBC | SUPER GB | BAREL ROBERT | Cetisa SPRL | HOMBLE DIFFUSION

Other related companies as FE. SERVICE CONFORT: KBC | SUPER GB | BAREL ROBERT | Cetisa SPRL | HOMBLE DIFFUSION

FE. SERVICE CONFORT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. SERVICE CONFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03913299560. Het bedrijf FE. SERVICE CONFORT bevindt zich op het adres: AV. BARON ALBERT D'HUART 46; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van FE. SERVICE CONFORT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. SERVICE CONFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. SERVICE CONFORT, openstaande posities, locatie van FE. SERVICE CONFORT op de kaart.

FE. SERVICE CONFORT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. SERVICE CONFORT, company assigned to the tax number BE03913299560. The company FE. SERVICE CONFORT is located at the address: AV. BARON ALBERT D'HUART 46; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of FE. SERVICE CONFORT is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. SERVICE CONFORT is not available. You also can look at reviews of FE. SERVICE CONFORT, open positions, location of FE. SERVICE CONFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. SERVICE CONFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. SERVICE CONFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. SERVICE CONFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. SERVICE CONFORT, employees, financial statistics.