FE. FLABELEC

Contactgegevens FE. FLABELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. FLABELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. FLABELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REINE ASTRID 228; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64662224 (+32-64662224) 64662224 (+32-64662224)

Fax (fax): +32 (16) 733-16-48 +32 (16) 733-16-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. FLABELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. FLABELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. FLABELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. FLABELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. FLABELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. FLABELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. FLABELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. FLABELEC
Products information FE. FLABELEC

BTW identificatienummer (tax): BE07036437988
Ondernemingsnummer: 3497467041
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. FLABELEC
(Get full report from official database of BE for FE. FLABELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. FLABELEC
Addition kinds of activities for FE. FLABELEC

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
51930203. Planten, potten | Plants, potted
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij FE. FLABELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. FLABELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. FLABELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. FLABELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van FE. FLABELEC in sociale netwerken
Look for responds of FE. FLABELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. FLABELEC. Laat een reactie achter voor FE. FLABELEC. FE. FLABELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. FLABELEC. Leave a respond for FE. FLABELEC. FE. FLABELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. FLABELEC op de google maps. Adres en contacten FE. FLABELEC
Location of FE. FLABELEC on the google maps. Address and contacts of FE. FLABELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. FLABELEC FE. FLABELEC: FLMATHONET-GABRIEL SA | FLANTWERP TAX NV | BCGM SPRL | ROAD RUNNERS WAVRE | Vermeiren E

Other related companies as FE. FLABELEC: FLMATHONET-GABRIEL SA | FLANTWERP TAX NV | BCGM SPRL | ROAD RUNNERS WAVRE | Vermeiren E

FE. FLABELEC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. FLABELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036437988. Het bedrijf FE. FLABELEC bevindt zich op het adres: RUE REINE ASTRID 228; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van FE. FLABELEC is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. FLABELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. FLABELEC, openstaande posities, locatie van FE. FLABELEC op de kaart.

FE. FLABELEC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. FLABELEC, company assigned to the tax number BE07036437988. The company FE. FLABELEC is located at the address: RUE REINE ASTRID 228; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of FE. FLABELEC is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. FLABELEC is not available. You also can look at reviews of FE. FLABELEC, open positions, location of FE. FLABELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. FLABELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. FLABELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. FLABELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. FLABELEC, employees, financial statistics.