FABRICE CAPELLE

Contactgegevens FABRICE CAPELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FABRICE CAPELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FABRICE CAPELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TOMBOIS 84; 7380; QUI?VRAIN, België

Telefoon (phone): 65430341 (+32-65430341) 65430341 (+32-65430341)

Fax (fax): +32 (68) 200-29-83 +32 (68) 200-29-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FABRICE CAPELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FABRICE CAPELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FABRICE CAPELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FABRICE CAPELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FABRICE CAPELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FABRICE CAPELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FABRICE CAPELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FABRICE CAPELLE
Products information FABRICE CAPELLE

BTW identificatienummer (tax): BE08430603027
Ondernemingsnummer: 2276885986
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FABRICE CAPELLE
(Get full report from official database of BE for FABRICE CAPELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FABRICE CAPELLE
Addition kinds of activities for FABRICE CAPELLE

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
109400. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
37510101. Bromfietsen en onderdelen | Mopeds and parts
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
59450102. Keramiek levert | Ceramics supplies
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij FABRICE CAPELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FABRICE CAPELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FABRICE CAPELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FABRICE CAPELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp De Haan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij 12U in de week bij 1 gezin werken als huishoudhulp? Contacteer ons snel voor meer informatie

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FABRICE CAPELLE in sociale netwerken
Look for responds of FABRICE CAPELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FABRICE CAPELLE. Laat een reactie achter voor FABRICE CAPELLE. FABRICE CAPELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FABRICE CAPELLE. Leave a respond for FABRICE CAPELLE. FABRICE CAPELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FABRICE CAPELLE op de google maps. Adres en contacten FABRICE CAPELLE
Location of FABRICE CAPELLE on the google maps. Address and contacts of FABRICE CAPELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FABRICE CAPELLE FABRICE CAPELLE: FLFABRICATIONS TOLERIES ELECTR. SA | HUIS D'HAESE A.A.A. | Engelen Marc | COIFFURE DOOLEY'S | NEW BEL HAIR

Other related companies as FABRICE CAPELLE: FLFABRICATIONS TOLERIES ELECTR. SA | HUIS D'HAESE A.A.A. | Engelen Marc | COIFFURE DOOLEY'S | NEW BEL HAIR

FABRICE CAPELLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FABRICE CAPELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430603027. Het bedrijf FABRICE CAPELLE bevindt zich op het adres: RUE DU TOMBOIS 84; 7380; QUI?VRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van FABRICE CAPELLE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FABRICE CAPELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FABRICE CAPELLE, openstaande posities, locatie van FABRICE CAPELLE op de kaart.

FABRICE CAPELLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FABRICE CAPELLE, company assigned to the tax number BE08430603027. The company FABRICE CAPELLE is located at the address: RUE DU TOMBOIS 84; 7380; QUI?VRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of FABRICE CAPELLE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FABRICE CAPELLE is not available. You also can look at reviews of FABRICE CAPELLE, open positions, location of FABRICE CAPELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FABRICE CAPELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FABRICE CAPELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FABRICE CAPELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FABRICE CAPELLE, employees, financial statistics.